Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FCU Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3890
FCUC BUCOVINA FC
depla Tactiek defend
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 56.4
average Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Neulinger passt de bal met de wreef. Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz geeft een hoge lob. Lacković krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Eyebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Inworp. Muskietorz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacković verovert de bal door een tackle van achteren. Lacković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Feriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feriz passt de bal in één keer door. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Feriz verovert de bal door een tackle van achteren. Feriz schiet op doel. Balać bokst de bal weg.

21e minuut.
Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz passt de bal zonder na te denken. Czerkawski heeft problemen om de bal te vangen. Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz geeft de bal voor. Balać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Przymorski is nu in balbezit. Przymorski geeft de bal voor. Falconí is nu in balbezit. Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Bornemissza draait met de bal, schiet en ... Skorulski bokst de bal weg.

24e minuut.
Tavak passt de bal met de wreef. Lacković is nu in balbezit. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacković verovert de bal door een tackle van achteren. Lacković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Feriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neulinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Neulinger passt de bal zonder na te denken. Lacković rent richting de bal. Lacković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Clondescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feriz. Clondescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Eyebe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łęgowski geeft een lange en hoge pass. Haapasalo kopt de bal weg. Feriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feriz schiet op doel. Balać bokst de bal weg.

31e minuut.
Tuấn Khải geeft een lange en hoge pass. Feriz rent richting de bal. Met opzet legt Llovet zijn tegenspeler op de grond. Llovet krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Feriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacković bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lacković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lacković legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Daar is Haapasalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalo geeft de bal voor. Lacković kopt de bal weg. Muskietorz geeft een lange en hoge pass. Feriz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCUC 75%, BUCOVINA FC 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCUC - BUCOVINA FC 0:0

53e minuut.
Hyskaj verovert de bal door een tackle van achteren. Neulinger is nu in balbezit. Tavak rent richting de bal. Neulinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Neulinger geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hyskaj speelt de bal door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski passt de bal met de wreef. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap. Skorulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Przymorski probeert naar een medespeler te passen. Neulinger speelt de bal door. Lacković is nu in balbezit. Lacković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tuptyński met de inworp. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet passt de bal met de wreef. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCUC 70%, BUCOVINA FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCUC - BUCOVINA FC 0:0