Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kisapuisto
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9561
FC Kanuuna MYSSY
uusi alku Tactiek gooattaavkoe
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
50.5 gemiddelde waardering 66.3
good Schieten brilliant
solid Passen excellent
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Lichnowski met een snelle inworp. Iskanyan met een sublieme pass. Lichnowski geeft een hoge lob. Paramanidis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 0:1

3e minuut.
Łapka met een sublieme pass. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński passt de bal met de wreef. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paranghel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 0:2

10e minuut.
Iskanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Iskanyan geeft een lange en hoge pass. Cwojdziński kopt de bal weg. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lichnowski probeert naar een medespeler te passen. Mäntylampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntylampi geeft een hoge lob. Zambrotti is nu in balbezit. Zambrotti draait met de bal, schiet en ... Holba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cwojdziński heeft problemen om de bal te vangen. Palito verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łapka. Łapka krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Iskanyan rent richting de bal. Iskanyan geeft een lange en hoge pass. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński geeft een hoge lob. Zambrotti krijgt zijn hoofd ertegen. Holba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Żuczek de bal. Iskanyan geeft de bal voor. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Holba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 0:3

21e minuut.
Nanchev rent richting de bal. Iskanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Iskanyan geeft een hoge lob. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Holba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lichnowski rent richting de bal. Lichnowski geeft een hoge lob. Zambrotti rent richting de bal. Zambrotti haalt uit met een fantastische trap. Holba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 0:4

24e minuut.
Palito geeft de bal voor. Lichnowski is nu in balbezit. Lichnowski geeft de bal voor. Zambrotti is nu in balbezit. Zambrotti draait met de bal, schiet en ... Holba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Cwojdziński passt de bal met de wreef. Paramanidis is nu in balbezit. Palito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paramanidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zambrotti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Cwojdziński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lichnowski kan de bal niet met de borst controleren. Lichnowski geeft de bal voor. Paramanidis krijgt zijn hoofd ertegen. Holba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 0:5

36e minuut.
Żuczek kan de bal niet met de borst controleren. Iskanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskanyan passt de bal met de wreef. Zambrotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotti draait met de bal, schiet en ... Holba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 0:6

38e minuut.
Zambrotti rent richting de bal. Yuselo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotti onderschept slim de pass. Zambrotti draait met de bal, schiet en ... Holba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 0:7

40e minuut.
Skowroński is nu in balbezit. Skowroński geeft een lange en hoge pass. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Thormann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 1:7

41e minuut.
Paranghel geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Paramanidis stond buitenspel. Yuselo neemt vlug de vrije trap. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Thormann bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żuczek neemt de hoekschop. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:7

43e minuut.
Cwojdziński passt de bal zonder na te denken. Łapka is nu in balbezit. Łapka geeft de bal voor. Zambrotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotti schiet op doel. Holba bokst de bal weg. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 65%, MYSSY 35%.
FC Kanuuna - MYSSY 2:8

46e minuut.
Iskanyan is nu in balbezit. Iskanyan passt de bal met de wreef. Zambrotti is nu in balbezit. Zambrotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:9

51e minuut.
Złomek met de inworp. Cwojdziński speelt de bal door. Zambrotti heeft problemen om de bal te vangen. Zambrotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:10

52e minuut.
Nanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanchev passt de bal zonder na te denken. Iannielli rent richting de bal. Paranghel verovert de bal door een tackle van achteren. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zambrotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:11

60e minuut.
Paramanidis rent richting de bal. Paramanidis passt de bal met de wreef. Zambrotti is nu in balbezit. Zambrotti draait met de bal, schiet en ... Holba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:12

73e minuut.
Iskanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrotti onderschept slim de pass. Zambrotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:13

77e minuut.
Iskanyan geeft een hoge lob. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński geeft een hoge lob. Daar is Paranghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yevtigneev verovert de bal door een tackle van achteren. Yevtigneev geeft een lange en hoge pass. Vahvanen heeft problemen om de bal te vangen. Zambrotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:14

83e minuut.
Iannielli is nu in balbezit. Lichnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lichnowski geeft een hoge lob. Zambrotti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Vahvanen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cwojdziński met de inworp. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis draait met de bal, schiet en ... Paal! Holba bokst de bal weg.

86e minuut.
Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński geeft de bal voor. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap. Holba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:15

90e minuut.
Yevtigneev kopt de bal weg. Daar is Vahvanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - MYSSY 2:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 65%, MYSSY 35%.
FC Kanuuna - MYSSY 2:16