Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pszczyna, Łowiecka 5
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4487
LKS Stara Wieś the-physicals
Atak test Tactiek 523_2.0
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 10
46 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Daar is Kalwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landhäusser geeft de bal voor. Apucarana rent richting de bal. Apucarana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - the-physicals 0:1

8e minuut.
Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki probeert naar een medespeler te passen. Valero rent richting de bal. Valero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Villada de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kalwara geeft een hoge lob. Azevedo probeert de bal aan de voet te houden. Miętkiewicz kopt de bal weg. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak schiet op doel. Navarrete bokst de bal weg.

18e minuut.
Parisi onderschept slim de pass. Parisi geeft de bal voor. Valero is nu in balbezit. Valero haalt uit met een fantastische trap. Wynalda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - the-physicals 0:2

23e minuut.
Kalwara geeft een hoge lob. Valero rent richting de bal. Valero passt de bal met de wreef. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bódi geeft een hoge lob. Kerner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerner geeft de bal voor. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Nemec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kalwara neemt vlug de vrije trap. Villada is nu in balbezit. Valero rent richting de bal. Valero haalt uit met een fantastische trap. Wynalda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 56%, the-physicals 44%.
LKS Stara Wieś - the-physicals 0:2

48e minuut.
Kerner verovert de bal door een tackle van achteren. Mandzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi begaat een overtreding. Parisi krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kalwara kopt de bal weg. Parisi geeft een lange en hoge pass. Valero is nu in balbezit. Valero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - the-physicals 0:3

54e minuut.
Nemec is nu in balbezit. Kerner verovert de bal door een tackle van achteren. Kerner geeft een lange en hoge pass. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Peperkorn verovert de bal door een tackle van achteren. Mandzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandzyuk probeert naar een medespeler te passen. Miętkiewicz is nu in balbezit. Miętkiewicz schiet op doel. Navarrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rotermund kopt de bal weg. Villada is nu in balbezit. Apucarana verovert de bal door een tackle van achteren. Apucarana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Janczarek speelt de bal door. Valero rent richting de bal. Daar is Valero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - the-physicals 0:4

72e minuut.
Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz geeft een lange en hoge pass. Valero is nu in balbezit. Valero draait met de bal, schiet en ... Wynalda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - the-physicals 0:5

76e minuut.
Janczarek is nu in balbezit. Janczarek passt de bal in één keer door. Valero is nu in balbezit. Valero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - the-physicals 0:6

85e minuut.
Gromadzki geeft de bal voor. Kaspersen kan de bal niet met de borst controleren. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana schiet op doel. Wynalda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - the-physicals 0:7

89e minuut.
Apucarana rent richting de bal. Rotermund is nu in balbezit. Villada rent richting de bal. Apucarana onderschept slim de pass. Apucarana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 59%, the-physicals 41%.
LKS Stara Wieś - the-physicals 0:7