Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Barstable Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6099
FC Barstable Bull & Tower Grsvesend
532 Sco Tactiek 442dnormal1a
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 34.7
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Radenkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Predilă de bal. Buława bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă verovert de bal door een tackle van achteren. Predilă schiet op doel. Calloway kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 1:0

10e minuut.
Kenyon rent richting de bal. Kenyon met een sublieme pass. Predilă rent richting de bal. Predilă haalt uit met een fantastische trap. Calloway probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 2:0

20e minuut.
Predilă speelt de bal door. Radenkov rent richting de bal. Radenkov geeft een lange en hoge pass. Asəfov rent richting de bal. Asəfov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 3:0

24e minuut.
Knight onderschept slim de pass. Knight geeft een hoge lob. Asəfov rent richting de bal. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Calloway probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pazderski verovert de bal door een tackle van achteren. Pazderski geeft de bal voor. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klama heeft problemen om de bal te vangen. Predilă is nu in balbezit. Predilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 4:0

32e minuut.
Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber geeft een lange en hoge pass. Predilă controleert de bal met de borst. Predilă schiet op doel. Calloway probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 5:0

36e minuut.
Hall kopt de bal weg. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves passt de bal met de wreef. Asəfov rent richting de bal. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Calloway kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Klungelig pakt Barber de bal. Defoe onderschept slim de pass. Knight maakt een afschuwelijke overtreding. Knight krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bednarek met de inworp. Klama probeert de bal met de borst te controleren. Asəfov rent richting de bal. Asəfov schiet op doel. Calloway probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 37%, Bull & Tower Grsvesend 63%.
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 6:0

56e minuut.
Barber met een sublieme pass. Predilă rent richting de bal. Klama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klama krijgt een gele kaart. Predilă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Predilă is nu in balbezit. Predilă passt de bal zonder na te denken. Radenkov rent richting de bal. Radenkov geeft een lange en hoge pass. Predilă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calloway trapt de bal weg van het doel. Cram kopt de bal weg. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Predilă is nu in balbezit. Predilă haalt uit met een fantastische trap. Calloway probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 7:0

82e minuut.
Hall passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Knight de bal. Defoe rent richting de bal. Defoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 7:1

84e minuut.
Asəfov kopt de bal weg. Abegglen rent richting de bal. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen haalt uit met een fantastische trap. Smith kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 45%, Bull & Tower Grsvesend 55%.
FC Barstable - Bull & Tower Grsvesend 7:1