Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 21:30
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Swansea City A.F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2770
Swansea City A.F.C Stade Sparnaciens
442 Tactiek Losange
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 49.1
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Abbot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fritsch rent richting de bal. Fritsch geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo passt de bal met de wreef. Fritsch probeert naar een medespeler te passen. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:1

8e minuut.
Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison passt de bal zonder na te denken. Fritsch met een sublieme pass. Guga is nu in balbezit. Guga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:2

9e minuut.
Joslin passt de bal in één keer door. Inworp. Lauri met een snelle inworp. Leleu geeft de bal voor. Guga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:3

10e minuut.
Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch speelt de bal door. Tison is nu in balbezit. Tison draait met de bal, schiet en ... Ballero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:4

11e minuut.
Zvezdev probeert naar een medespeler te passen. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Tison rent richting de bal. Tison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:5

12e minuut.
Guga rent richting de bal. Guga passt de bal in één keer door. Daar is Tison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tison schiet op doel. Ballero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:6

14e minuut.
Fritsch is nu in balbezit. Fritsch geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Henderson de bal onder controle te krijgen. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:7

17e minuut.
Fritsch is nu in balbezit. Fritsch geeft de bal voor. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Leleu passt de bal met de wreef. Guga controleert de bal met de borst. Guga schiet op doel. Henderson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:8

27e minuut.
Leleu passt de bal met de wreef. Lauri rent richting de bal. Lauri geeft een hoge lob. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga draait met de bal, schiet en ... Ballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pardo kopt de bal weg. Egeland rent richting de bal. Fritsch onderschept slim de pass. Guga is nu in balbezit. Guga schiet op doel. Ballero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:9

31e minuut.
Patin komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Egeland passt de bal zonder na te denken. Abbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbot probeert naar een medespeler te passen. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tison geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Henderson de bal onder controle te krijgen. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga schiet op doel. Carree probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:10

36e minuut.
Patin passt de bal met de wreef. Egeland rent richting de bal. Egeland passt de bal met de wreef. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tison rent richting de bal. Tison schiet op doel. Daar is Abbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guga is nu in balbezit. Guga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Patin passt de bal in één keer door. Pichot rent richting de bal. Pardo met een sublieme pass. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fritsch probeert naar een medespeler te passen. Quebrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tison is nu in balbezit. Tison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:11

43e minuut.
Leleu heeft problemen om de bal te vangen. Leleu probeert naar een medespeler te passen. Guga rent richting de bal. Guga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City A.F.C 86%, Stade Sparnaciens 14%.
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:12

46e minuut.
Pasikowski komt het veld opgelopen. Zatelli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tison onderschept slim de pass. Tison met een sublieme pass. Daar is Patin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tison is nu in balbezit. Tison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:13

51e minuut.
Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison schiet op doel. Henderson probeert de bal aan de voet te houden. Zatelli rent richting de bal. Zatelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Leleu is nu in balbezit. Leleu geeft een hoge lob. Tison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch probeert naar een medespeler te passen. Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ballero trapt de bal weg van het doel. Fritsch heeft problemen om de bal te vangen. Tison is nu in balbezit. Tison haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tirňák komt het veld opgelopen. Mattler komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mattler passt de bal met de wreef. Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zatelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leleu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado begaat een overtreding. Zatelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leleu wilt de vrije trap nemen. Henderson kopt de bal weg. Joslin is nu in balbezit. Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Zatelli is nu in balbezit. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch passt de bal met de wreef. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zatelli haalt uit met een fantastische trap. Ballero met een sublieme pass. Patin kopt de bal weg. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Abbot speelt de bal door. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch passt de bal in één keer door. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fritsch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Patin de bal. Patin probeert naar een medespeler te passen. Tison is nu in balbezit. Tison schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City A.F.C 73%, Stade Sparnaciens 27%.
Swansea City A.F.C - Stade Sparnaciens 0:13