Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Schalalalalalalala Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3167
Schalalalalalalala Maxiorki123
Commando Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 41
solide Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann passt de bal zonder na te denken. Di Geso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacher verovert de bal door een tackle van achteren. Pacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Maxiorki123 1:0

11e minuut.
Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piolanti verovert de bal door een tackle van achteren. Piolanti passt de bal zonder na te denken. Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski haalt uit met een fantastische trap. Suster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Piolanti verovert de bal door een tackle van achteren. Faruga geeft de bal voor. Yáñez heeft problemen om de bal te vangen. Segemann is nu in balbezit. Segemann haalt uit met een fantastische trap. Menschaert bokst de bal weg.

24e minuut.
Di Geso bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak onderschept slim de pass. Haak probeert naar een medespeler te passen. Pacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Seger kopt de bal weg. Segemann heeft problemen om de bal te vangen. Segemann speelt de bal door. Daar is Oberberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pacher is nu in balbezit. Pé Torto onderschept slim de pass. Pé Torto probeert naar een medespeler te passen. Segemann is nu in balbezit. Segemann haalt uit met een fantastische trap. Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 35%, Maxiorki123 65%.
Schalalalalalalala - Maxiorki123 1:0

54e minuut.
Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger rent richting de bal. Oberberger passt de bal met de wreef. Pacher is nu in balbezit. Pacher schiet op doel. Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Maxiorki123 2:0

60e minuut.
Segemann met een sublieme pass. Daar is Oberberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberberger speelt de bal door. Segemann rent richting de bal. Segemann draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hartert met een sublieme pass. Daar is Di Geso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Geso passt de bal zonder na te denken. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Suster probeert wanhopig de bal te grijpen. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Suster bokst de bal weg. Barski rent richting de bal. Barski haalt uit met een fantastische trap. Suster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Maxiorki123 2:1

75e minuut.
Doeltrap. Grothe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 33%, Maxiorki123 67%.
Schalalalalalalala - Maxiorki123 2:1