Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-16 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MRTA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4772
MRTA Ataque e Injusticia
343 Tactiek 4.3.3
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


17e minuut.
Sainio onderschept slim de pass. Sainio met een sublieme pass. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikorski rent richting de bal. Sikorski schiet op doel. Opacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sagaz rent richting de bal. Sagaz draait met de bal, schiet en ... Congedo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sagaz neemt de hoekschop. Herron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pacuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Pacuszka geeft de bal voor. Congedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas verovert de bal door een tackle van achteren. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Herron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sagaz rent richting de bal. Sagaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 67%, Ataque e Injusticia 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MRTA - Ataque e Injusticia 0:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Chuvé de bal onder controle te krijgen. Travanca is nu in balbezit. Travanca passt de bal zonder na te denken. Bagietas heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Girompini onderschept slim de pass. Girompini probeert naar een medespeler te passen. Chuvé met een sublieme pass. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz schiet op doel. Herron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Girompini onderschept slim de pass. Girompini speelt de bal door. Chuvé speelt de bal door. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Torbiński met een sublieme pass. Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas passt de bal zonder na te denken. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bagietas is nu in balbezit. Girompini met een sublieme pass. Sagaz rent richting de bal. Sagaz haalt uit met een fantastische trap. Herron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Ataque e Injusticia 0:1

83e minuut.
Pacuszka met een sublieme pass. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz met een sublieme pass. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. Herron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Torbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbiński passt de bal met de wreef. Bagietas met een sublieme pass. Werner rent richting de bal. Werner schiet op doel. Herron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Ataque e Injusticia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 58%, Ataque e Injusticia 42%.
MRTA - Ataque e Injusticia 0:2