Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Play With Your Balls
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2759
White Cocks FC 72 BYDLAKI
EnJQcYabvWGaUapF Tactiek 352ja
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 26.5
solid Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Lust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolainen geeft de bal voor. Tenbruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenbruck schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bajer is nu in balbezit. Hafenecker onderschept slim de pass. Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Tenbruck heeft problemen om de bal te vangen. Tenbruck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Alwast rent richting de bal. Alwast passt de bal in één keer door. Tenbruck rent richting de bal. Tenbruck draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pyra de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mangold probeert de bal met de borst te controleren. Ziaja probeert naar een medespeler te passen. Hafenecker probeert de bal aan de voet te houden. Tenbruck rent richting de bal. Tenbruck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Marszałkowski rent richting de bal. Korolainen onderschept slim de pass. Korolainen probeert naar een medespeler te passen. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Lust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kolisnichenko is nu in balbezit. Mangold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold geeft de bal voor. Tenbruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenbruck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vanden Borre maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Koń kopt de bal weg. Korolainen met een sublieme pass. Tenbruck is nu in balbezit. Tenbruck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Marszałkowski de bal. Hackländer is nu in balbezit. Hackländer passt de bal met de wreef. Korolainen geeft de bal voor. Tenbruck is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hafenecker passt de bal zonder na te denken. Mangold geeft de bal voor. Tenbruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenbruck schiet op doel. Cyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC 72 BYDLAKI 1:0

28e minuut.
Korolainen met een sublieme pass. Mangold controleert de bal met de borst. Mangold probeert naar een medespeler te passen. Tenbruck rent richting de bal. Tenbruck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC 72 BYDLAKI 2:0

31e minuut.
Frelek trapt de bal weg. Marszałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Korolainen speelt de bal door. Tenbruck is nu in balbezit. Tenbruck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Korolainen kopt de bal weg. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Lust met een sublieme pass. Tenbruck rent richting de bal. Tenbruck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hiemer kopt de bal weg. Mangold met een sublieme pass. Klungelig pakt Tenbruck de bal. Tenbruck draait met de bal, schiet en ... Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Iwanecki geeft de bal voor. Tenbruck met een sublieme pass. Mangold is nu in balbezit. Tenbruck rent richting de bal. Tenbruck haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC 72 BYDLAKI 3:0

39e minuut.
Koń heeft problemen om de bal te vangen. Mangold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold speelt de bal door. Tenbruck rent richting de bal. Tenbruck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 32%, FC 72 BYDLAKI 68%.
White Cocks - FC 72 BYDLAKI 3:0

47e minuut.
Hiemer passt de bal zonder na te denken. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker probeert naar een medespeler te passen. Tenbruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenbruck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC 72 BYDLAKI 4:0

51e minuut.
Alwast probeert naar een medespeler te passen. Mangold rent richting de bal. Mangold geeft de bal voor. Tenbruck krijgt zijn hoofd ertegen. Cyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC 72 BYDLAKI 5:0

53e minuut.
Marszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałkowski passt de bal zonder na te denken. Bystrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker speelt de bal door. Iwanecki rent richting de bal. Tenbruck onderschept slim de pass. Tenbruck haalt uit met een fantastische trap. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Korolainen heeft problemen om de bal te vangen. Korolainen met een sublieme pass. Lust rent richting de bal. Lust haalt uit met een fantastische trap. Iwanecki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC 72 BYDLAKI 6:0

57e minuut.
Hafenecker passt de bal in één keer door. Lust is nu in balbezit. Lust passt de bal in één keer door. Tenbruck rent richting de bal. Tenbruck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pyra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hackländer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lust rent richting de bal. Lust geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alwast met een snelle inworp. Hafenecker probeert naar een medespeler te passen. Lust is nu in balbezit. Lust schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Korolainen met een sublieme pass. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolainen begaat een overtreding. Korolainen krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Lust is nu in balbezit. Pyra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lust is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hackländer met een snel genomen vrije trap. Doeltrap. Bystrzanowski trapt de bal weg. Hafenecker geeft de bal voor. Tenbruck springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Alwast verovert de bal door een tackle van achteren. Alwast met een sublieme pass. Hafenecker met een sublieme pass. Tenbruck is nu in balbezit. Tenbruck haalt uit met een fantastische trap. Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Frelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenbruck onderschept slim de pass. Tenbruck probeert naar een medespeler te passen. Lust is nu in balbezit. Lust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC 72 BYDLAKI 7:0

88e minuut.
Hafenecker probeert naar een medespeler te passen. Mangold rent richting de bal. Mangold passt de bal in één keer door. Tenbruck is nu in balbezit. Tenbruck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 23%, FC 72 BYDLAKI 77%.
White Cocks - FC 72 BYDLAKI 7:0