Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TFC.Toulouse Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6575
TFC.Toulouse vai napola
offensive Tactiek 5 DEF D
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 40.9
goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Fofana geeft een hoge lob. Bibard rent richting de bal. Met opzet legt Betlejewski zijn tegenspeler op de grond. Betlejewski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dudka probeert naar een medespeler te passen. Verrier probeert naar een medespeler te passen. Herbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet geeft de bal voor. Orliński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Fofana probeert naar een medespeler te passen. Herbet rent richting de bal. Herbet geeft een lange en hoge pass. Gastiger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - vai napola 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Gastiger de bal. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka is nu in balbezit. Raczek rent richting de bal. Raczek geeft een hoge lob. Bilot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Betlejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Betlejewski passt de bal in één keer door. Herbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet geeft de bal voor. Gastiger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Verrier met een snelle inworp. Raczek met een sublieme pass. Daar is Herbet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbet geeft een hoge lob. Gastiger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Betlejewski rent richting de bal. Betlejewski geeft de bal voor. Dziewulski heeft problemen om de bal te vangen. Orliński rent richting de bal. Orliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hyży rent richting de bal. Hyży geeft een lange en hoge pass. Raczek rent richting de bal. Raczek geeft de bal voor. Orliński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TFC.Toulouse 29%, vai napola 71%.
TFC.Toulouse - vai napola 1:0

49e minuut.
Daar is Herbet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbet geeft de bal voor. Dziewulski heeft problemen om de bal te vangen. Orliński rent richting de bal. Orliński draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Raczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Pócsik de bal. Gastiger is nu in balbezit. Gastiger haalt uit met een fantastische trap. Bilot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - vai napola 2:0

63e minuut.
Gastiger passt de bal in één keer door. Orliński is nu in balbezit. Pócsik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Orliński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Bilot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Herbet geeft een lange en hoge pass. Orliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Hyży speelt de bal door. Raczek geeft de bal voor. Lazukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Orliński verovert de bal door een tackle van achteren. Orliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Orliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raczek geeft de bal voor. Gastiger heeft problemen om de bal te vangen. Gastiger draait met de bal, schiet en ... Bilot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - vai napola 3:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raczek met de inworp. Verrier geeft de bal voor. Gastiger is nu in balbezit. Gastiger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - vai napola 4:0

81e minuut.
Laurens met de inworp. Raczek speelt de bal door. Herbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet geeft een lange en hoge pass. Gastiger maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - vai napola 5:0

86e minuut.
Betlejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Betlejewski geeft de bal voor. Dziewulski rent richting de bal. Orliński verovert de bal door een tackle van achteren. Orliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TFC.Toulouse 16%, vai napola 84%.
TFC.Toulouse - vai napola 5:0