Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Biancos Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4625
Los Biancos FC Rebels
2-l8-4-db8-M8 Tactiek 5-3-2
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
55 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 41.5
outstanding Schieten average
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Claudiano passt de bal in één keer door. Tükel rent richting de bal. Tükel probeert naar een medespeler te passen. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Albán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Tükel met een snelle inworp. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrame rent richting de bal. Cetner onderschept slim de pass. Cetner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 1:0

6e minuut.
Dokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokić passt de bal in één keer door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Albán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 2:0

8e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Ortiz met een sublieme pass. Daar is Cetner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rainato is nu in balbezit. Rainato met een sublieme pass. Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner onderschept slim de pass. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Albán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe geeft de bal voor. Rupnik kopt de bal weg. Cetner rent richting de bal. Cetner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 3:0

14e minuut.
Dokić heeft problemen om de bal te vangen. Dokić speelt de bal door. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kürtös probeert de bal aan de voet te houden. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal met de wreef. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Albán bokst de bal weg.

17e minuut.
Rainato kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski geeft de bal voor. Cetner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rainato geeft een lange en hoge pass. Cetner rent richting de bal. Cetner passt de bal zonder na te denken. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel passt de bal zonder na te denken. Zerpa rent richting de bal. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner schiet op doel. Albán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 4:0

29e minuut.
Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolumbić rent richting de bal. Cetner onderschept slim de pass. Cetner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Albán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 5:0

31e minuut.
Gollob speelt de bal door. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner draait met de bal, schiet en ... Albán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Zerpa de bal. Tükel rent richting de bal. Beltrame legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tükel raakt geblesseerd tijdens het duel. Cetner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Zerpa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cetner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Zerpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Kolumbić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetner met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 6:0

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Albán niet meer kan verder spelen. Manys komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Cetner de bal. Cetner geeft een hoge lob. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Manys probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Na een snelle pass probeert Beltrame de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 25%, FC Rebels 75%.
Los Biancos - FC Rebels 7:0

46e minuut.
Tükel met een sublieme pass. Rainato is nu in balbezit. Rainato speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Paal! Manys bokst de bal weg.

48e minuut.
Tükel is nu in balbezit. Tükel geeft een hoge lob. Beltrame kopt de bal weg. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 8:0

49e minuut.
Rainato speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Hilton begaat een overtreding. Hilton krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Djorkaeff trapt de bal weg. Wiejowski kopt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Manys trapt de bal weg. Tükel rent richting de bal. Tükel passt de bal zonder na te denken. Claudiano geeft een hoge lob. Cetner maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 9:0

57e minuut.
Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel onderschept slim de pass. Tükel passt de bal met de wreef. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Manys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kürtös is nu in balbezit. Kürtös geeft een hoge lob. Wiejowski kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manys werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dokić probeert naar een medespeler te passen. Tükel met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft een hoge lob. Cetner springt en kopt de bal. Manys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Wiejowski geeft een hoge lob. Cetner is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dokić ... Strafschop! Cetner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cetner neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 10:0

63e minuut.
Dešić passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Rupnik de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Manys probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe passt de bal in één keer door. Rainato rent richting de bal. Wiejowski geeft een hoge lob. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Manys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zerpa kopt de bal weg. Tükel heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kürtös. Kürtös krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hilton kopt de bal weg. Rainato rent richting de bal. Rainato geeft de bal voor. Cetner is nu in balbezit. Cetner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Wiejowski met een sublieme pass. Rainato is nu in balbezit. Rainato speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 11:0

76e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton geeft de bal voor. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Manys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 12:0

77e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Wiejowski speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Manys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 13:0

78e minuut.
Rainato kopt de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob. Tükel rent richting de bal. Tükel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tükel geeft een hoge lob. Cetner kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Claudiano probeert naar een medespeler te passen. Rainato is nu in balbezit. Rainato geeft de bal voor. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Manys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortiz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Manys bokst de bal weg. Paal!

84e minuut.
Tükel verovert de bal door een tackle van achteren. Tükel geeft een hoge lob. Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. Rainato rent richting de bal. Rainato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rainato met een sublieme pass. Claudiano probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski geeft een hoge lob. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Manys bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - FC Rebels 14:0

89e minuut.
Hilton geeft een hoge lob. Gollob rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van del Valle. del Valle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 26%, FC Rebels 74%.
Los Biancos - FC Rebels 14:0