Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: `t Mijnveld
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5181
KV Zanzibar S.C.S.C.C.
532 Tactiek 442_V01
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 35.8
excellent Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Nádai is nu in balbezit. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz passt de bal zonder na te denken. Baróti rent richting de bal. Baróti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Charpentier verovert de bal door een tackle van achteren. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti passt de bal met de wreef. Nádai rent richting de bal. Nádai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 1:0

8e minuut.
Czwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Czwertyński probeert naar een medespeler te passen. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 2:0

15e minuut.
Zanchetta passt de bal met de wreef. Baróti rent richting de bal. Baróti passt de bal met de wreef. Nádai rent richting de bal. Nádai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nádai verovert de bal door een tackle van achteren. Nádai passt de bal zonder na te denken. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 3:0

19e minuut.
Rudolph passt de bal zonder na te denken. Gabriëls rent richting de bal. Gabriëls met een sublieme pass. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai draait met de bal, schiet en ... Deniau bokst de bal weg.

21e minuut.
Gabriëls geeft een lange en hoge pass. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys probeert naar een medespeler te passen. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Berdys probeert naar een medespeler te passen. Rym is nu in balbezit. Rym passt de bal in één keer door. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojtyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czwertyński schiet op doel. Deniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Charpentier onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Deniau niet meer kan verder spelen. Acquatico komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Czwertyński passt de bal met de wreef. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai haalt uit met een fantastische trap. Wojtyczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acquatico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 4:0

42e minuut.
Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz passt de bal zonder na te denken. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 5:0

45e minuut.
Rym met een snelle inworp. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński schiet op doel. Acquatico werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Charpentier onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 23%, S.C.S.C.C. 77%.
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 6:0

46e minuut.
Picard speelt de bal door. Grasset bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz onderschept slim de pass. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Jurczyga kopt de bal weg. Rym rent richting de bal. Rym geeft een lange en hoge pass. Nádai is nu in balbezit. Nádai schiet op doel. Acquatico bokst de bal weg. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Acquatico trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gabriëls de bal. Picard probeert naar een medespeler te passen. Nádai rent richting de bal. Nádai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nádai passt de bal met de wreef. Baróti is nu in balbezit. Baróti probeert naar een medespeler te passen. Czwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Czwertyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 7:0

57e minuut.
Jurczyga heeft problemen om de bal te vangen. Jurczyga geeft de bal voor. Daar is Charpentier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádai is nu in balbezit. Nádai haalt uit met een fantastische trap. Acquatico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 8:0

64e minuut.
Nádai rent richting de bal. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Wojtyczka probeert de bal aan de voet te houden. Acquatico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Boretz is nu in balbezit. Boretz passt de bal met de wreef. Charpentier rent richting de bal. Nádai verovert de bal door een tackle van achteren. Nádai haalt uit met een fantastische trap. Acquatico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zanchetta passt de bal in één keer door. Czwertyński is nu in balbezit. Wojtyczka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czwertyński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier geeft de bal voor. Puştea kopt de bal weg. Daar is Boretz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boretz schiet op doel. Acquatico bokst de bal weg. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 9:0

75e minuut.
Rudolph geeft een hoge lob. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński speelt de bal door. Nádai rent richting de bal. Nádai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Rym bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym passt de bal met de wreef. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Wojtyczka geeft de bal voor. Puştea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rym met een sublieme pass. Nádai is nu in balbezit. Nádai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fayard met een sublieme pass. Boretz is nu in balbezit. Boretz passt de bal met de wreef. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 10:0

90e minuut.
Boretz probeert naar een medespeler te passen. Berdys is nu in balbezit. Berdys passt de bal met de wreef. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Acquatico bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 19%, S.C.S.C.C. 81%.
KV Zanzibar - S.C.S.C.C. 11:0