Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-18 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FeNix Core
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5177
Fenix Barça Rodamonte
3vs3 Tactiek T4132_N
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 60.8
adequate Schieten average
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Daar is Ðức Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Anh speelt de bal door. Lancheros met een sublieme pass. Corrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrieri schiet op doel. Fitipaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kocatepe speelt de bal door. Lancheros met een sublieme pass. Corrieri rent richting de bal. Corrieri schiet op doel. Fitipaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Rodamonte 0:1

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kocatepe neemt de hoekschop. Klungelig pakt Lancheros de bal. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lancheros rent richting de bal. Gogoncea onderschept slim de pass. Corrieri onderschept slim de pass. Corrieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Rodamonte 0:2

15e minuut.
Ðức Anh met een sublieme pass. Gogoncea rent richting de bal. Corrieri onderschept slim de pass. Corrieri schiet op doel. Fitipaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Rodamonte 0:3

20e minuut.
Gogoncea verovert de bal door een tackle van achteren. Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe passt de bal zonder na te denken. Corrieri rent richting de bal. Corrieri draait met de bal, schiet en ... Fitipaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Rodamonte 0:4

21e minuut.
Kocatepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh passt de bal met de wreef. Lancheros rent richting de bal. Lancheros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakuczun trapt de bal weg. Lancheros kopt de bal weg. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Marina draait met de bal, schiet en ... Fitipaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pintos passt de bal met de wreef. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Corrieri is nu in balbezit. Corrieri met een sublieme pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lancheros speelt de bal door. Klungelig pakt Kocatepe de bal. Kocatepe met een sublieme pass. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ... Fitipaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corrieri rent richting de bal. Corrieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Rodamonte 0:5

42e minuut.
Lancheros met de inworp. Ðức Anh is nu in balbezit. Ðức Anh passt de bal in één keer door. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Fitipaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe geeft de bal voor. Corrieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chitiva verovert de bal door een tackle van achteren. Pintos verovert de bal door een tackle van achteren. Pintos probeert naar een medespeler te passen. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 68%, Rodamonte 32%.
Fenix Barça - Rodamonte 0:5

49e minuut.
Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancheros passt de bal met de wreef. Corrieri rent richting de bal. Corrieri draait met de bal, schiet en ... Fitipaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De Jonghe geeft een lange en hoge pass. Pintos is nu in balbezit. Chitiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chitiva draait met de bal, schiet en ... Jakuczun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Marina kan de bal niet met de borst controleren. Marina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Corrieri de bal. Corrieri schiet op doel. Fitipaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Corrieri is nu in balbezit. Corrieri speelt de bal door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap. Fitipaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Rodamonte 0:6

59e minuut.
Tyler passt de bal met de wreef. Cidoncha heeft problemen om de bal te vangen. Lancheros is nu in balbezit. Corrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kocatepe rent richting de bal. Kocatepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Rodamonte 0:7

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lancheros zal de hoekschop nemen. Kocatepe kopt de bal weg. Corrieri rent richting de bal. Corrieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Rodamonte 0:8

63e minuut.
Tsipis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsipis geeft een hoge lob. Lancheros kopt de bal weg. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Fitipaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrieri schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Corrieri probeert naar een medespeler te passen. Marina rent richting de bal. Gogoncea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lancheros legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Fitipaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pintos verovert de bal door een tackle van achteren. Pintos speelt de bal door. Kocatepe speelt de bal door. Corrieri is nu in balbezit. Corrieri draait met de bal, schiet en ... Fitipaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Chitiva rent richting de bal. Pintos verovert de bal door een tackle van achteren. Pintos geeft een lange en hoge pass. Corrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrieri haalt uit met een fantastische trap. Fitipaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corrieri is nu in balbezit. Corrieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe passt de bal met de wreef. Marina met een sublieme pass. Corrieri is nu in balbezit. Corrieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - Rodamonte 0:9

82e minuut.
Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Kelly geeft een hoge lob. Gogoncea rent richting de bal. Corrieri onderschept slim de pass. Corrieri draait met de bal, schiet en ... Fitipaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Inworp. Kocatepe met de inworp. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh geeft een lange en hoge pass. Gogoncea verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lancheros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Corrieri rent richting de bal. Corrieri haalt uit met een fantastische trap. Fitipaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe probeert naar een medespeler te passen. Ðức Anh heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Anh probeert naar een medespeler te passen. Kocatepe geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 69%, Rodamonte 31%.
Fenix Barça - Rodamonte 0:9