Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: East Padulj city Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6145
East Padulj city G. Psarjevo team
trening Tactiek 4_2_4_n
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 40.1
very good Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Livaja heeft problemen om de bal te vangen. Gieremek geeft een lange en hoge pass. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. Mlakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - G. Psarjevo team 1:0

8e minuut.
Stevanović kopt de bal weg. Livaja is nu in balbezit. Livaja passt de bal in één keer door. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Vabušek met een sublieme pass. Stevanović is nu in balbezit. Cekić is nu in balbezit. Stevanović onderschept slim de pass. Stevanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kania is nu in balbezit. Balašković geeft een lange en hoge pass. Cekić met een sublieme pass. Stevanović rent richting de bal. Stevanović schiet op doel. Vodenac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek passt de bal in één keer door. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović geeft een lange en hoge pass. Vodenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East Padulj city - G. Psarjevo team 1:1

21e minuut.
Daar is Gieremek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balašković is nu in balbezit. Balašković passt de bal in één keer door. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović haalt uit met een fantastische trap. Vodenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kania is nu in balbezit. Mićović onderschept slim de pass. Mićović probeert naar een medespeler te passen. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović draait met de bal, schiet en ... Vodenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Livaja rent richting de bal. Kania is nu in balbezit. Balašković begaat een overtreding. Balašković krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gec geeft een hoge lob. Balašković kopt de bal weg. Cekić probeert de bal met de borst te controleren. Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Vabušek schiet op doel. Vodenac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Budimir rent richting de bal. Budimir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - G. Psarjevo team 1:2

43e minuut.
Livaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania onderschept slim de pass. Balašković is nu in balbezit. Balašković met een sublieme pass. Stevanović rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 70%, G. Psarjevo team 30%.
East Padulj city - G. Psarjevo team 1:2

66e minuut.
Daar is Gvardiol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania rent richting de bal. Gvardiol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gvardiol krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Sidran geeft de bal voor. Daar is Gieremek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidran is nu in balbezit. Livaja rent richting de bal. Livaja speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kania rent richting de bal. Gvardiol begaat een overtreding. Kania raakt geblesseerd tijdens het duel. Gieremek met een snel genomen vrije trap. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Vodenac trapt de bal weg van het doel. Gvardiol kopt de bal weg. Balašković speelt de bal door. Daar is Budimir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gvardiol is nu in balbezit. Gvardiol geeft een lange en hoge pass. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel. Mlakar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East Padulj city - G. Psarjevo team 2:2

83e minuut.
Sidran probeert naar een medespeler te passen. Livaja rent richting de bal. Kania verovert de bal door een tackle van achteren. Kania draait met de bal, schiet en ... Mlakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - G. Psarjevo team 3:2

89e minuut.
Kania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašković passt de bal met de wreef. Stevanović rent richting de bal. Stevanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Livaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Livaja schiet op doel. Vodenac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Inworp. Livaja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balašković speelt de bal door. Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East Padulj city - G. Psarjevo team 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 65%, G. Psarjevo team 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
East Padulj city - G. Psarjevo team 3:3