Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Lwówek S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
10.02.2024 Tactiek Balon24
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 70
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.1 gemiddelde waardering 70.5
poor Schieten incredible
poor Passen incredible
poor Verdedigen excellent


3e minuut.
Cienfuejo onderschept slim de pass. Cienfuejo heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo geeft een hoge lob. Turacı is nu in balbezit. Turacı haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez Valera heeft problemen om de bal te vangen. Turacı rent richting de bal. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

5e minuut.
Latynowicz geeft een lange en hoge pass. Pogorzelski kopt de bal weg. Leguízamo met een sublieme pass. Cienfuejo heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:2

8e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Gajos onderschept slim de pass. Gajos met een sublieme pass. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz bokst de bal weg. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo geeft de bal voor. Turacı springt en kopt de bal. Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Schabe rent richting de bal. Schabe geeft een hoge lob. Turacı is nu in balbezit. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

12e minuut.
Turacı is nu in balbezit. Pogorzelski begaat een overtreding. Turacı raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Leguízamo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pogorzelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gajos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turacı springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Cienfuejo verovert de bal door een tackle van achteren. Giejsztorewicz speelt de bal door. Leguízamo kopt de bal weg. Turacı rent richting de bal. Turacı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Leguízamo kopt de bal weg. Turacı rent richting de bal. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:4

15e minuut.
Leguízamo met een sublieme pass. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro passt de bal in één keer door. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo probeert naar een medespeler te passen. Turacı is nu in balbezit. Turacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:5

17e minuut.
Pogorzelski geeft een hoge lob. Leguízamo kopt de bal weg. Turacı rent richting de bal. Turacı geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:6

20e minuut.
Leguízamo passt de bal in één keer door. Schabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabe geeft de bal voor. Turacı is nu in balbezit. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:7

22e minuut.
Navarro geeft een hoge lob. Cienfuejo kopt de bal weg. Klungelig pakt Turacı de bal. Turacı schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schabe speelt de bal door. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo passt de bal zonder na te denken. Turacı is nu in balbezit. Turacı schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Turacı kopt de bal weg. Cienfuejo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Swaef. De Swaef krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo passt de bal met de wreef. Gajos probeert naar een medespeler te passen. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Turacı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Gajos kopt de bal weg. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı passt de bal in één keer door. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Cienfuejo geeft de bal voor. Pérez Valera probeert de bal met de borst te controleren. Turacı is nu in balbezit. Turacı haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:8

34e minuut.
Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Turacı is nu in balbezit. Turacı draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:9

35e minuut.
Gajos passt de bal in één keer door. Daar is Turacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı passt de bal met de wreef. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schabe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turacı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Giejsztorewicz trapt de bal weg van het doel. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo passt de bal in één keer door. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:10

39e minuut.
Leguízamo geeft de bal voor. Vlahuţă kopt de bal weg. Micossi probeert de bal aan de voet te houden. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Schabe kopt de bal weg. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Turacı passt de bal met de wreef. Cienfuejo heeft problemen om de bal te vangen. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuejo schiet op doel. Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De Swaef met een snelle inworp. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo passt de bal zonder na te denken. Schabe geeft de bal voor. Turacı springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vlahuţă geeft een hoge lob. Turacı probeert de bal aan de voet te houden. Leguízamo rent richting de bal. Leguízamo geeft de bal voor. Turacı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Turacı is nu in balbezit. Turacı speelt de bal door. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 91%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 9%.
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:11

47e minuut.
Latynowicz rent richting de bal. Latynowicz geeft een hoge lob. Pogorzelski probeert de bal met de borst te controleren. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:12

49e minuut.
Cienfuejo passt de bal zonder na te denken. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Valera begaat een overtreding. Turacı raakt geblesseerd tijdens het duel. Leguízamo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cienfuejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
De Swaef geeft de bal voor. Inworp. Schabe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:13

52e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal in één keer door. Turacı rent richting de bal. Turacı schiet op doel. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:14

54e minuut.
Pogorzelski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schabe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cienfuejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gajos passt de bal zonder na te denken. Daar is Turacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı passt de bal in één keer door. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo schiet op doel. Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turacı rent richting de bal. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:15

57e minuut.
Ramos speelt de bal door. Micossi probeert naar een medespeler te passen. Syroka rent richting de bal. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Klungelig pakt Syroka de bal. Turacı onderschept slim de pass. Gajos is nu in balbezit. Gajos geeft de bal voor. Cienfuejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:16

60e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Micossi rent richting de bal. Turacı verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Pogorzelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo geeft de bal voor. Cienfuejo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Ciuboată, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schabe met een sublieme pass. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo schiet op doel. Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:17

68e minuut.
Pogorzelski kopt de bal weg. Schabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabe passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Turacı rent richting de bal. Turacı passt de bal in één keer door. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:18

71e minuut.
Schabe kopt de bal weg. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo geeft een hoge lob. Turacı krijgt zijn hoofd ertegen. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:19

72e minuut.
Latynowicz geeft een lange en hoge pass. Cienfuejo kopt de bal weg. Turacı rent richting de bal. Turacı schiet op doel. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:20

75e minuut.
Schabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabe geeft een hoge lob. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Schabe geeft een hoge lob. Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı verovert de bal door een tackle van achteren. Turacı draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:21

78e minuut.
Gajos geeft de bal voor. Klungelig pakt Turacı de bal. Pérez Valera is nu in balbezit. Turacı onderschept slim de pass. Turacı schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Giejsztorewicz trapt de bal weg. Gajos met een sublieme pass. Turacı is nu in balbezit. Turacı draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schabe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo geeft een lange en hoge pass. Daar is Pogorzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gajos rent richting de bal. Gajos passt de bal in één keer door. Schabe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cienfuejo de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo geeft een lange en hoge pass. Turacı kopt de bal weg. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:22

86e minuut.
Vlahuţă kopt de bal weg. Gajos controleert de bal met de borst. Gajos passt de bal met de wreef. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Schabe verovert de bal door een tackle van achteren. Schabe passt de bal zonder na te denken. Daar is Pogorzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 84%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 16%.
Pogoń Lwówek - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:23