Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gradina cu melci
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6779
Curcanii Twinstars
4-3-3_Hitch Tactiek 4-4-2 romb
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 6
62 gemiddelde waardering 62.2
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Isar met de inworp. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dinamite krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Madero is nu in balbezit. Madero geeft een lange en hoge pass. Brandimarte rent richting de bal. Pompili is nu in balbezit. Pompili draait met de bal, schiet en ... Mastrostefano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kleine geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isar met een snelle inworp. Pepe rent richting de bal. Pepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandimarte is nu in balbezit. Pompili is nu in balbezit. Pompili schiet op doel. Mastrostefano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Twinstars 0:1

20e minuut.
Paschalis passt de bal in één keer door. Richardsson rent richting de bal. Dumitraşcu begaat een overtreding. Dumitraşcu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Anton passt de bal in één keer door. Kleine geeft een lange en hoge pass. Brandimarte kopt de bal weg. Pompili is nu in balbezit. Pompili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Twinstars 0:2

34e minuut.
Pompili is nu in balbezit. Brandimarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili rent richting de bal. Pompili schiet op doel. Mastrostefano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Twinstars 0:3

35e minuut.
Brandimarte is nu in balbezit. Brandimarte speelt de bal door. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Twinstars 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 57%, Twinstars 43%.
Curcanii - Twinstars 0:4

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paschalis met de inworp. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite geeft de bal voor. Pepe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Anton passt de bal zonder na te denken. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek geeft een lange en hoge pass. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michałek neemt de hoekschop. Brandimarte krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Twinstars 0:5

74e minuut.
Tajner controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karamanis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Madero rent richting de bal. Madero met een sublieme pass. Pompili is nu in balbezit. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Brandimarte probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Farías onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pompili maakt een snoekduik en kopt de bal. Mastrostefano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Twinstars 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 46%, Twinstars 54%.
Curcanii - Twinstars 0:6