Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-18 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KIRA'S GARDEN
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6026
ANFAP La Lechuga Mecánica
343 equilibrado Tactiek Psicodelia
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
48.6 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen good


10e minuut.
Radacki rent richting de bal. Jaso Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Santo speelt de bal door. Merello is nu in balbezit. Merello haalt uit met een fantastische trap. Thévenin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dierick bereikt de bal nog maar net als eerste. Bava verovert de bal door een tackle van achteren. Bava passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Felizzia de bal. Felizzia draait met de bal, schiet en ... Thévenin bokst de bal weg.

29e minuut.
Bava rent richting de bal. Bava passt de bal met de wreef. Trigo met een sublieme pass. Klungelig pakt Felizzia de bal. Felizzia draait met de bal, schiet en ... Thévenin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ledesma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velázquez de bal. Merello verovert de bal door een tackle van achteren. Merello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Pápai heeft problemen om de bal te vangen. Pápai haalt uit met een fantastische trap. Yumurtacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 59%, La Lechuga Mecánica 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFAP - La Lechuga Mecánica 0:0

61e minuut.
Chambi verovert de bal door een tackle van achteren. Chambi geeft de bal voor. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizzia onderschept slim de pass. Felizzia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - La Lechuga Mecánica 0:1

69e minuut.
Oribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Oribe geeft de bal voor. Trigo speelt de bal door. Pápai rent richting de bal. Pápai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Magureguy heeft problemen om de bal te vangen. Chambi rent richting de bal. Met opzet legt Pápai zijn tegenspeler op de grond. Pápai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 46%, La Lechuga Mecánica 54%.
ANFAP - La Lechuga Mecánica 0:1