Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA AZZURRA JUPITER 10
Ammuinissima555 Tactiek super attack
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
73 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 28
incredible Schieten average
formidable Passen poor
very good Verdedigen average


1e minuut.
Henlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 1:0

3e minuut.
Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Urbina passt de bal in één keer door. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 2:0

4e minuut.
Urbina speelt de bal door. Kosík heeft problemen om de bal te vangen. Kosík geeft een hoge lob. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta schiet op doel. Dimitrescu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kosík neemt de hoekschop. Piedrahíta krijgt zijn hoofd ertegen. Dimitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 3:0

5e minuut.
Kosík passt de bal zonder na te denken. Bugalski is nu in balbezit. Bugalski passt de bal met de wreef. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kosík kopt de bal weg. Urbina is nu in balbezit. Zębalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zębalski krijgt een gele kaart. Urbina raakt geblesseerd tijdens het duel. Cunegato wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bugalski rent richting de bal. Bugalski passt de bal in één keer door. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 4:0

9e minuut.
Kosík geeft een hoge lob. Piedrahíta kopt de bal weg. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel. Zębalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cunegato kopt de bal weg. Kochan heeft problemen om de bal te vangen. Piedrahíta rent richting de bal. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Piedrahíta de bal. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 5:0

10e minuut.
Urbina rent richting de bal. Licznerski is nu in balbezit. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina schiet op doel. Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 6:0

12e minuut.
Kosík passt de bal zonder na te denken. Cunegato speelt de bal door. Bugalski probeert naar een medespeler te passen. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Inworp. Bugalski met een snelle inworp. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato geeft de bal voor. Piedrahíta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Dimitrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal met de wreef. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 7:0

19e minuut.
Piedrahíta kopt de bal weg. Urbina is nu in balbezit. Licznerski rent richting de bal. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Cunegato is nu in balbezit. Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 8:0

22e minuut.
Klungelig pakt Piedrahíta de bal. Piedrahíta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kosík de bal. Kosík geeft de bal voor. Urbina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Kosík probeert naar een medespeler te passen. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... Zębalski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 9:0

25e minuut.
Bugalski met de inworp. Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Kosík speelt de bal door. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 10:0

27e minuut.
Cunegato rent richting de bal. Cunegato speelt de bal door. Kosík met een sublieme pass. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Licznerski rent richting de bal. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina passt de bal zonder na te denken. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schabowy heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kosík zal de hoekschop nemen. Piedrahíta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dimitrescu speelt de bal door. Cunegato kopt de bal weg. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Dimitrescu met een harde bal richting middenveld. Bugalski kopt de bal weg. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal met de wreef. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 11:0

31e minuut.
Licznerski passt de bal zonder na te denken. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 12:0

37e minuut.
Henlein kopt de bal weg. Kosík rent richting de bal. Kosík passt de bal zonder na te denken. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 13:0

38e minuut.
Kosík met een sublieme pass. Bugalski probeert naar een medespeler te passen. Cunegato met een sublieme pass. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kosík passt de bal zonder na te denken. Cunegato rent richting de bal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 14:0

41e minuut.
Bugalski speelt de bal door. Piedrahíta rent richting de bal. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 15:0

45e minuut.
Jezierski controleert de bal met de borst. Piedrahíta rent richting de bal. Zębalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piedrahíta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piedrahíta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dimitrescu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 13%, JUPITER 10 87%.
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 15:0

46e minuut.
Bogunia komt het veld opgelopen. Echeverría komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bogunia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Urbina de bal. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. Zębalski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Bugalski geeft een hoge lob. Urbina kopt de bal weg. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 16:0

50e minuut.
Bogunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunia met een sublieme pass. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta schiet op doel. Dimitrescu bokst de bal weg. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 17:0

53e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta is nu in balbezit. Zębalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piedrahíta raakt geblesseerd tijdens het duel. Piedrahíta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 18:0

55e minuut.
Echeverría kopt de bal weg. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta speelt de bal door. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 19:0

56e minuut.
Jezierski rent richting de bal. Jezierski geeft een lange en hoge pass. Bogunia kopt de bal weg. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal met de wreef. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta schiet op doel. Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 20:0

63e minuut.
Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta speelt de bal door. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 21:0

64e minuut.
Bugalski met een sublieme pass. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 22:0

66e minuut.
Bugalski geeft een hoge lob. Piedrahíta krijgt zijn hoofd ertegen. Zębalski heeft problemen om de bal te vangen. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urbina is nu in balbezit. Urbina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schabowy de bal. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dimitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 23:0

69e minuut.
Majdan geeft een lange en hoge pass. Piedrahíta kopt de bal weg. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 24:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bratwurst komt het veld opgelopen. Hortal komt het veld opgelopen. Hortal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratwurst geeft de bal voor. Paal!

71e minuut.
Bratwurst geeft een lange en hoge pass. Urbina kopt de bal weg. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 25:0

74e minuut.
Zębalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta onderschept slim de pass. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 26:0

75e minuut.
Hortal geeft de bal voor. Klungelig pakt Zębalski de bal. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 27:0

75e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. Urbina geeft de bal voor. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta schiet op doel. Dimitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 28:0

80e minuut.
Bogunia is nu in balbezit. Bogunia passt de bal in één keer door. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. Zębalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dimitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schabowy heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hortal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bratwurst kopt de bal weg. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... Dimitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 29:0

81e minuut.
Paradys met een sublieme pass. Klungelig pakt Henlein de bal. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 30:0

82e minuut.
Barbez probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hortal met de inworp. Bogunia is nu in balbezit. Bogunia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bratwurst met een sublieme pass. Klungelig pakt Bogunia de bal. Bogunia geeft een lange en hoge pass. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dimitrescu trapt de bal weg van het doel. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 31:0

87e minuut.
Bratwurst is nu in balbezit. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta geeft de bal voor. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dimitrescu met een harde bal richting middenveld. Bratwurst kopt de bal weg. Daar is Licznerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Dimitrescu met een harde bal richting middenveld. Hortal kopt de bal weg. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 13%, JUPITER 10 87%.
ARMATA AZZURRA - JUPITER 10 31:0