Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Campinas F. C. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2714
Campinas F. C. Hell Town
GG-17 Tactiek unni
62% Balbezit 38%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 26.5
very good Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Bull onderschept slim de pass. Bull passt de bal in één keer door. Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Carnevali rent richting de bal. Carnevali haalt uit met een fantastische trap. Robin bokst de bal weg.

10e minuut.
Chislenko probeert de bal met de borst te controleren. Acosta is nu in balbezit. Bull probeert de bal met de borst te controleren. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Sanou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Hell Town 1:0

14e minuut.
Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Vidolin rent richting de bal. Vidolin speelt de bal door. Čoga met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Beletti kopt de bal weg. Vidolin rent richting de bal. Vidolin geeft een lange en hoge pass. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vidolin is nu in balbezit. Vidolin passt de bal zonder na te denken. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Sanou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Hell Town 2:0

24e minuut.
Čoga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrobó komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Vidolin geeft de bal voor. Acosta kopt de bal weg. Klungelig pakt Tähtinen de bal. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Sanou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Hell Town 3:0

29e minuut.
Carnevali kopt de bal weg. Burruchaga rent richting de bal. Burruchaga probeert naar een medespeler te passen. Aniszewski rent richting de bal. Aniszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tähtinen is nu in balbezit. Vidolin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seyidzadə. Vidolin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dantas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sanou bokst de bal weg.

36e minuut.
Tähtinen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidolin met de inworp. Klungelig pakt Dantas de bal. Dantas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Hell Town 4:0

44e minuut.
Cabrobó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chislenko. Cabrobó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dantas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seyidzadə kopt de bal weg. Quintana rent richting de bal. Quintana draait met de bal, schiet en ... Sanou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Hell Town 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 36%, Hell Town 64%.
Campinas F. C. - Hell Town 5:0

51e minuut.
Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas geeft een lange en hoge pass. Vidolin is nu in balbezit. Vidolin geeft een lange en hoge pass. Acosta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dantas probeert naar een medespeler te passen. Vidolin is nu in balbezit. Vidolin speelt de bal door. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chislenko. Chislenko krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sanou met een sublieme pass. Cabrobó kopt de bal weg. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. Sanou bokst de bal weg.

66e minuut.
Scarpeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeli geeft een lange en hoge pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Hell Town 6:0

81e minuut.
Aniszewski is nu in balbezit. Scarpeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aniszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadolny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burruchaga rent richting de bal. Burruchaga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Robin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Hell Town 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 44%, Hell Town 56%.
Campinas F. C. - Hell Town 6:1