Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Quibus Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3325
Quibus Hulde
Jos 1vs1 Tactiek JOS
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten good
good Passen solid
tragic Verdedigen average


2e minuut.
Cortie geeft de bal voor. Inworp. Boerrigter met de inworp. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 0:1

5e minuut.
Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers passt de bal zonder na te denken. Boerrigter is nu in balbezit. Boerrigter schiet op doel. Lira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quibus - Hulde 1:1

11e minuut.
Nell probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Boerrigter met de inworp. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nell met de inworp. Boerrigter rent richting de bal. Boerrigter schiet op doel. Lira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 2:1

17e minuut.
Boerrigter rent richting de bal. van Heemst onderschept slim de pass. van Heemst met een sublieme pass. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quibus - Hulde 2:2

19e minuut.
Rottman met een sublieme pass. van der Zeeuw is nu in balbezit. van der Zeeuw geeft een lange en hoge pass. Nell rent richting de bal. Nell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziyech met een harde bal richting middenveld. Boerrigter kopt de bal weg. Boerrigter is nu in balbezit. Boerrigter haalt uit met een fantastische trap. Lira bokst de bal weg. Boerrigter is nu in balbezit. Boerrigter haalt uit met een fantastische trap. Lira probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Lira speelt de bal door. Nell is nu in balbezit. Nell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 2:3

25e minuut.
Corrêa probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boerrigter met de inworp. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Łopatowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 2:4

30e minuut.
Corrêa bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrêa geeft de bal voor. Nell is nu in balbezit. Nell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Boerrigter is nu in balbezit. Nell verovert de bal door een tackle van achteren. Nell heeft problemen om de bal te vangen. Nell schiet op doel. Ziyech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Habers speelt de bal door. Roelofsen heeft problemen om de bal te vangen. Nell rent richting de bal. Roelofsen verovert de bal door een tackle van achteren. Roelofsen haalt uit met een fantastische trap. Lira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Corrêa bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrêa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nell de bal. Boerrigter verovert de bal door een tackle van achteren. Boerrigter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 53%, Hulde 47%.
Quibus - Hulde 2:4

46e minuut.
Cortie is nu in balbezit. Cortie geeft een lange en hoge pass. Boerrigter rent richting de bal. Nell verovert de bal door een tackle van achteren. Nell draait met de bal, schiet en ... Ziyech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boerrigter met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Groot probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boerrigter met een snelle inworp. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 2:5

52e minuut.
Boerrigter speelt de bal door. Daar is Habers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nell is nu in balbezit. Nell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nell speelt de bal door. Inworp. Boerrigter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nell rent richting de bal. Nell draait met de bal, schiet en ... Ziyech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nell rent richting de bal. Nell schiet op doel. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nell rent richting de bal. Nell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Ziyech trapt de bal weg. Boerrigter rent richting de bal. Boerrigter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 3:5

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boerrigter met de inworp. Nell rent richting de bal. Nell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ziyech trapt de bal weg. Boerrigter heeft problemen om de bal te vangen. Nell is nu in balbezit. Nell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 3:6

64e minuut.
Roelofsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelofsen haalt uit met een fantastische trap. Lira met een sublieme pass. Nell rent richting de bal. Nell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ziyech met een harde bal richting middenveld. Boerrigter is nu in balbezit. Nell verovert de bal door een tackle van achteren. Nell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 3:7

73e minuut.
van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil passt de bal zonder na te denken. Rottman speelt de bal door. Boerrigter rent richting de bal. Boerrigter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lira speelt de bal door. Daar is Nell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Ziyech trapt de bal weg van het doel. Nell kopt de bal weg. Nell is nu in balbezit. Nell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quibus - Hulde 3:8

78e minuut.
Habers is nu in balbezit. Habers geeft een hoge lob. Boerrigter rent richting de bal. Nell onderschept slim de pass. Nell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Łopatowicz probeert naar een medespeler te passen. Tiendalli is nu in balbezit. Tiendalli speelt de bal door. Nell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nell haalt uit met een fantastische trap. Ziyech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nell rent richting de bal. Nell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lira trapt de bal weg van het doel. Nell is nu in balbezit. Nell draait met de bal, schiet en ... Ziyech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quibus 58%, Hulde 42%.
Quibus - Hulde 3:8