Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:19
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Babbenis F.C. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3142
Babbenis F.C. B. Rebels
babbenis Tactiek petisso
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 36.9
matig Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Indriūnas heeft problemen om de bal te vangen. Indriūnas geeft een hoge lob. Krištofík rent richting de bal. Krištofík draait met de bal, schiet en ... Batistoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - B. Rebels 0:1

3e minuut.
Blacha verovert de bal door een tackle van achteren. Blacha speelt de bal door. Krištofík rent richting de bal. Krištofík schiet op doel. Batistoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - B. Rebels 0:2

6e minuut.
Caiati rent richting de bal. Saarmas is nu in balbezit. Caiati verovert de bal door een tackle van achteren. Caiati haalt uit met een fantastische trap. Filanowskii werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Utkinas kopt de bal weg. Schindzielorz probeert naar een medespeler te passen. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Katsafados de bal onder controle te krijgen. Bussinello is nu in balbezit. Bussinello schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Collamoto passt de bal met de wreef. Caiati rent richting de bal. Medrano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caiati raakt geblesseerd tijdens het duel. Caiati legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Filanowskii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moriwaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriwaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - B. Rebels 1:2

31e minuut.
Canto e Castro passt de bal zonder na te denken. Collamoto rent richting de bal. Collamoto passt de bal met de wreef. Pacuda heeft problemen om de bal te vangen. Pacuda draait met de bal, schiet en ... Filanowskii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Medrano de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babbenis F.C. - B. Rebels 2:2

36e minuut.
Filanowskii met een harde bal richting middenveld. Siverchuk kopt de bal weg. Costiţîn controleert de bal met de borst. Costiţîn schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - B. Rebels 2:3

43e minuut.
Saarmas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacuda met de inworp. Caiati is nu in balbezit. Caiati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 54%, B. Rebels 46%.
Babbenis F.C. - B. Rebels 2:3

48e minuut.
Pacuda verovert de bal door een tackle van achteren. Pacuda passt de bal zonder na te denken. Colsa Albendea is nu in balbezit. Colsa Albendea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babbenis F.C. - B. Rebels 3:3

52e minuut.
Costiţîn speelt de bal door. Schindzielorz rent richting de bal. Schindzielorz passt de bal zonder na te denken. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Blacha geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siverchuk zal de hoekschop nemen. Costiţîn maakt een snoekduik en kopt de bal. Batistoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - B. Rebels 3:4

59e minuut.
Pacuda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collamoto rent richting de bal. Collamoto passt de bal zonder na te denken. Caiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiati haalt uit met een fantastische trap. Filanowskii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Indriūnas onderschept slim de pass. Indriūnas speelt de bal door. Bussinello rent richting de bal. Bussinello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - B. Rebels 3:5

67e minuut.
Pacuda passt de bal met de wreef. Collamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiati schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Pangraţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangraţiu passt de bal met de wreef. Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Colsa Albendea draait met de bal, schiet en ... Filanowskii maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbea komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Caiati is nu in balbezit. Schindzielorz verovert de bal door een tackle van achteren. Schindzielorz probeert naar een medespeler te passen. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 48%, B. Rebels 52%.
Babbenis F.C. - B. Rebels 3:5