Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dala-Fram 88 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8009
Dala-Fram 88 Lyn
343Ony Tactiek Offside!
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 48.5
average Schieten incredible
average Passen good
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Hjulstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arteaga de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn 0:1

10e minuut.
Darslikov passt de bal in één keer door. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadesa is nu in balbezit. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel. De bal raakt de paal. Aaby heeft problemen om de bal te vangen. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. Goto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn 0:2

18e minuut.
Daar is Elvestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga rent richting de bal. Aaby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aaby krijgt een gele kaart. Arteaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joon-Bum zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guibelalde controleert de bal met de borst. Tadesa rent richting de bal. Tadesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tadesa passt de bal zonder na te denken. Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darslikov passt de bal in één keer door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tadesa passt de bal in één keer door. Vogado probeert naar een medespeler te passen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa rent richting de bal. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guibelalde geeft de bal voor. Álvarez Mantilla speelt de bal door. Darslikov heeft problemen om de bal te vangen. Darslikov geeft de bal voor. Tadesa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Darslikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa passt de bal in één keer door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Storenga is nu in balbezit. Darslikov verovert de bal door een tackle van achteren. Darslikov passt de bal met de wreef. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Goto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Tadesa passt de bal met de wreef. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Folland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn 0:3

43e minuut.
Darslikov is nu in balbezit. Darslikov passt de bal in één keer door. Tadesa heeft problemen om de bal te vangen. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Guibelalde probeert de bal aan de voet te houden. Goto bokst de bal weg.

43e minuut.
Folland geeft de bal voor. Inworp. Darslikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Aaby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 74%, Lyn 26%.
Dala-Fram 88 - Lyn 0:4

46e minuut.
Joon-Bum rent richting de bal. Joon-Bum geeft de bal voor. Klungelig pakt Aaby de bal. Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darslikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Byron bereikt de bal nog maar net als eerste. Byron heeft problemen om de bal te vangen. Byron probeert naar een medespeler te passen. Tadesa rent richting de bal. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Goto probeert naar een medespeler te passen. Vogado kopt de bal weg. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Goto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tadesa is nu in balbezit. Tadesa passt de bal zonder na te denken. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn 0:5

54e minuut.
Szakos rent richting de bal. Szakos geeft een hoge lob. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn 0:6

58e minuut.
Aaby speelt de bal door. Joon-Bum geeft de bal voor. Tadesa rent richting de bal. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. Goto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Folland is nu in balbezit. Folland geeft de bal voor. Vogado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Darslikov de bal. Darslikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Darslikov is nu in balbezit. Tadesa rent richting de bal. Tadesa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arteaga de bal. Arteaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tadesa is nu in balbezit. Guibelalde rent richting de bal. Guibelalde probeert naar een medespeler te passen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Byron onderschept slim de pass. Byron geeft de bal voor. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn 0:7

73e minuut.
Klungelig pakt Gramstad de bal. Storenga is nu in balbezit. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Darslikov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Arteaga de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Lyn 0:8

78e minuut.
Camoranesi rent richting de bal. Camoranesi geeft een lange en hoge pass. Daar is Løken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Arteaga kopt de bal weg. Tadesa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guibelalde. Tadesa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darslikov wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 69%, Lyn 31%.
Dala-Fram 88 - Lyn 0:8