Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-18 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Universitatea Cluj-Napoca Arsenal XB
U3412 Tactiek 3-4-2-1-2MID
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 48.6
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen solide


18e minuut.
Ronaldo met een sublieme pass. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu met een sublieme pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zamfir passt de bal zonder na te denken. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata verovert de bal door een tackle van achteren. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Konradowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Arsenal XB 1:0

45e minuut.
Wielopolski is nu in balbezit. Charlier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wielopolski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wielopolski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Arsenal XB 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 61%, Arsenal XB 39%.
Universitatea Cluj-Napoca - Arsenal XB 2:0

51e minuut.
Kalu geeft een lange en hoge pass. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wielopolski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wielopolski kan niet meer verder spelen. Mare komt het veld opgelopen. Charlier probeert naar een medespeler te passen. Daar is EL Baloushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mare begaat een overtreding. EL Baloushi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Mare verovert de bal door een tackle van achteren. Mare geeft een hoge lob. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Arsenal XB 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 60%, Arsenal XB 40%.
Universitatea Cluj-Napoca - Arsenal XB 3:0