Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalocsai FC ĐHMĐ
Pilfer 433_Mirr Tactiek MD442
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
65 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 32.1
outstanding Schieten weak
formidable Passen average
very good Verdedigen average


1e minuut.
Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık met een sublieme pass. Utasi is nu in balbezit. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Utasi geeft de bal voor. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi draait met de bal, schiet en ... Moya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 1:0

5e minuut.
Demirov is nu in balbezit. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık passt de bal zonder na te denken. Utasi rent richting de bal. Utasi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 2:0

7e minuut.
Olbiński speelt de bal door. Daar is Walian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap. Moya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 3:0

10e minuut.
Daar is Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Walian de bal onder controle te krijgen. Thys rent richting de bal. Thys haalt uit met een fantastische trap. Moya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Demirov rent richting de bal. Kozma is nu in balbezit. Kozma passt de bal zonder na te denken. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Thys is nu in balbezit. Thys haalt uit met een fantastische trap. Moya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Szczypiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık passt de bal met de wreef. Thys rent richting de bal. Thys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 4:0

17e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık speelt de bal door. Daar is Walian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Retelewski is nu in balbezit. Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık geeft de bal voor. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Levi is nu in balbezit. Kicuła is nu in balbezit. Utasi onderschept slim de pass. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 5:0

20e minuut.
Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi passt de bal zonder na te denken. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys schiet op doel. Moya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 6:0

23e minuut.
Daar is Thys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thys passt de bal in één keer door. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap. Moya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Utasi geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniuk rent richting de bal. Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński geeft een lange en hoge pass. Utasi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 7:0

25e minuut.
Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal met de wreef. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 8:0

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Kozma de bal onder controle te krijgen. Thys rent richting de bal. Thys probeert naar een medespeler te passen. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 9:0

29e minuut.
Thys schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kicuła de bal onder controle te krijgen. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński geeft een lange en hoge pass. Levi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 10:0

29e minuut.
Olbiński heeft problemen om de bal te vangen. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Thys is nu in balbezit. Thys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 11:0

32e minuut.
Felice kopt de bal weg. Klungelig pakt Kocabıyık de bal. Kocabıyık speelt de bal door. Thys is nu in balbezit. Thys draait met de bal, schiet en ... Moya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozma passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 12:0

36e minuut.
Kicuła passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık met een sublieme pass. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 13:0

37e minuut.
Demirov rent richting de bal. Thys onderschept slim de pass. Thys met een sublieme pass. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Utasi rent richting de bal. Utasi passt de bal in één keer door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 14:0

43e minuut.
Thys verovert de bal door een tackle van achteren. Orio verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński geeft een hoge lob. Levi springt en kopt de bal. Moya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Walian probeert de bal aan de voet te houden. Szczypiński is nu in balbezit. Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık geeft een hoge lob. Levi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 17%, ĐHMĐ 83%.
Kalocsai FC - ĐHMĐ 14:0

48e minuut.
Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thys kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Moya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 15:0

52e minuut.
Orio heeft problemen om de bal te vangen. Olbiński is nu in balbezit. Olbiński geeft een lange en hoge pass. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel. Moya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walian onderschept slim de pass. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kozma met een sublieme pass. Thys is nu in balbezit. Thys probeert naar een medespeler te passen. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Levi passt de bal in één keer door. Daar is Szczerbaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński geeft een hoge lob. Utasi springt en kopt de bal. Moya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Utasi verovert de bal door een tackle van achteren. Utasi schiet op doel. Walian speelt de bal door. Klungelig pakt Szczypiński de bal. Utasi rent richting de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Olbiński kopt de bal weg. Thys rent richting de bal. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel. Moya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 16:0

63e minuut.
Klungelig pakt Walian de bal. Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Levi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 17:0

65e minuut.
Thys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kicuła de bal onder controle te krijgen. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walian de bal onder controle te krijgen. Moya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walian heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 18:0

66e minuut.
Thys passt de bal met de wreef. Daar is Utasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel. Moya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 19:0

70e minuut.
Olbiński is nu in balbezit. Olbiński passt de bal met de wreef. Daar is Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Felice kopt de bal weg. Daar is Olbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Kocabıyık met een snelle inworp. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... Moya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kocabıyık geeft een hoge lob. Walian kopt de bal weg. Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thys rent richting de bal. Thys schiet op doel. Moya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık geeft de bal voor. Daar is Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Szczypiński geeft een hoge lob. Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal met de wreef. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel. Moya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olbiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Utasi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 20:0

84e minuut.
Kicuła kopt de bal weg. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık speelt de bal door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kocabıyık geeft een hoge lob. Walian kopt de bal weg. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Thys rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 21:0

89e minuut.
Utasi met een sublieme pass. Kicuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi onderschept slim de pass. Levi haalt uit met een fantastische trap. Walian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ĐHMĐ 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 12%, ĐHMĐ 88%.
Kalocsai FC - ĐHMĐ 22:0