Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: harwich fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1335
harwich fc abacus fc
451 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen solid


3e minuut.
Lebre rent richting de bal. Lebre geeft een hoge lob. Daar is Bentley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Lebre schiet op doel. Eastwood onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kavakov neemt de hoekschop. Jerković is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:1

6e minuut.
Serbezov passt de bal in één keer door. Channon bereikt de bal nog maar net als eerste. Channon geeft een hoge lob. Lebre controleert de bal met de borst. Lebre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:2

10e minuut.
Bentley is nu in balbezit. Serwach onderschept slim de pass. Serwach probeert naar een medespeler te passen. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Serbezov rent richting de bal. Moldenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach speelt de bal door. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel. Scott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rupala passt de bal met de wreef. Vera rent richting de bal. Vera geeft de bal voor. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ... Scott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kavakov is nu in balbezit. Kavakov draait met de bal, schiet en ... Scott bokst de bal weg.

19e minuut.
Csősz met een sublieme pass. Kavakov rent richting de bal. Kavakov passt de bal zonder na te denken. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Serbezov probeert de bal aan de voet te houden. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur passt de bal met de wreef. Gerrard Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard Suarez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Moldenhauer speelt de bal door. Serwach heeft problemen om de bal te vangen. Serwach met een sublieme pass. Klungelig pakt Jerković de bal. Jerković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jerković is nu in balbezit. Eastwood begaat een overtreding. Jerković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiukka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jerković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Radcliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach geeft een lange en hoge pass. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:3

35e minuut.
Kavakov geeft de bal voor. Scott speelt de bal door. Moldenhauer kopt de bal weg. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harwich fc 72%, abacus fc 28%.
harwich fc - abacus fc 0:3

46e minuut.
Kavakov is nu in balbezit. Serbezov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kavakov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiukka met een snel genomen vrije trap. Jerković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:4

46e minuut.
Lesur heeft problemen om de bal te vangen. Lesur passt de bal met de wreef. Perez is nu in balbezit. Jerković onderschept slim de pass. Jerković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rupala is nu in balbezit. Rupala met een sublieme pass. Kavakov is nu in balbezit. Kavakov geeft een hoge lob. Jerković maakt een snoekduik en kopt de bal. Scott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vera geeft een hoge lob. Lebre rent richting de bal. Lebre geeft een lange en hoge pass. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Serwach de bal. Jerković rent richting de bal. Serwach rent richting de bal. Serwach schiet op doel. Scott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:5

57e minuut.
Kavakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavakov probeert naar een medespeler te passen. Bentley rent richting de bal. Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Serbezov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavakov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Channon de bal onder controle te krijgen. Jerković rent richting de bal. Jerković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kavakov rent richting de bal. Kavakov geeft een hoge lob. Daar is Jerković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Scott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:6

61e minuut.
Kavakov is nu in balbezit. Kavakov passt de bal zonder na te denken. Serwach is nu in balbezit. Serwach geeft een hoge lob. Eastwood probeert de bal met de borst te controleren. Scott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Booth verovert de bal door een tackle van achteren. Csősz is nu in balbezit. Csősz geeft een lange en hoge pass. Kavakov is nu in balbezit. Kavakov draait met de bal, schiet en ... Scott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Serwach geeft de bal voor. Lebre kopt de bal weg. Rupala speelt de bal door. Klungelig pakt Jerković de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Serwach met een sublieme pass. Bentley bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:7

74e minuut.
Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach rent richting de bal. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ... Scott werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:8

77e minuut.
Rupala geeft een hoge lob. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković onderschept slim de pass. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:9

79e minuut.
Kavakov passt de bal in één keer door. Moldenhauer probeert naar een medespeler te passen. Serwach speelt de bal door. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:10

80e minuut.
Lesur rent richting de bal. Lesur passt de bal met de wreef. Channon heeft problemen om de bal te vangen. Kavakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kavakov geeft de bal voor. Scott bokst de bal weg.

82e minuut.
Serwach is nu in balbezit. Serwach probeert naar een medespeler te passen. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:11

84e minuut.
Rupala passt de bal met de wreef. Serwach heeft problemen om de bal te vangen. Serwach passt de bal zonder na te denken. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel. Scott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Jerković maakt een snoekduik en kopt de bal. Scott speelt de bal door. Rupala kopt de bal weg. Daar is Serwach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serwach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - abacus fc 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harwich fc 84%, abacus fc 16%.
harwich fc - abacus fc 0:12