Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sedina Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1528
Sedina FC Speedy Gonzales
4123 Tactiek sp_china_alpha2
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen average


7e minuut.
Harris speelt de bal door. Piro is nu in balbezit. Piro passt de bal zonder na te denken. Piirala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piirala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Nehm rent richting de bal. Jonker onderschept slim de pass. Jonker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piirala de bal. Piirala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Troncato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piirala is nu in balbezit. Piirala haalt uit met een fantastische trap. Soma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Harris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piro is nu in balbezit. Piro geeft een hoge lob. Rabiega heeft problemen om de bal te vangen. Rabiega schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Piirala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dengler verovert de bal door een tackle van achteren. Dengler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dorr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorr schiet op doel. Wyhowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - FC Speedy Gonzales 0:1

25e minuut.
Jonker passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piirala stond buitenspel. Ernst maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nagl is nu in balbezit. Nagl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Piro is nu in balbezit. Piro geeft een lange en hoge pass. Jonker kopt de bal weg. Klungelig pakt Piirala de bal. Piirala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Roos onderschept slim de pass. Troncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncato met een sublieme pass. Daar is Ernst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piirala is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Soma met een sublieme pass. Punčo kopt de bal weg. Troncato heeft problemen om de bal te vangen. Piirala is nu in balbezit. Piirala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Lenosis komt het veld opgelopen. Joostberends komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 37%, FC Speedy Gonzales 63%.
Sedina - FC Speedy Gonzales 0:1

50e minuut.
Rabiega passt de bal in één keer door. Piirala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piirala schiet op doel. Troncato probeert de bal aan de voet te houden. Soma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sedina - FC Speedy Gonzales 1:1

57e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonker speelt de bal door. Nehm rent richting de bal. Piirala onderschept slim de pass. Piirala schiet op doel. Soma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris geeft een lange en hoge pass. Rabiega kopt de bal weg. Piirala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piirala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vukalović geeft een lange en hoge pass. Harris rent richting de bal. Harris passt de bal met de wreef. Piro rent richting de bal. Piro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tokuç geeft de bal voor. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmár met een sublieme pass. Piirala is nu in balbezit. Piirala schiet op doel. Soma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - FC Speedy Gonzales 2:1

79e minuut.
Nagl kopt de bal weg. Daar is Mazzanati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends schiet op doel. Wyhowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sedina - FC Speedy Gonzales 2:2

81e minuut.
Tokuç geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pala met een snelle inworp. Nagl is nu in balbezit. Nagl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wyhowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pala is nu in balbezit. Rabiega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Joostberends kopt de bal weg. Pala speelt de bal door. Klungelig pakt Joostberends de bal. Joostberends schiet op doel. Wyhowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 37%, FC Speedy Gonzales 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sedina - FC Speedy Gonzales 2:2