Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: górkersi łowicz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4523
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} Pogoń Blachownia
wol11 Tactiek n
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 45.8
formidabel Schieten goed
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


1e minuut.
Iţic geeft de bal voor. Pimentel kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasiak de bal. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pasiak passt de bal zonder na te denken. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta met een sublieme pass. Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lewator is nu in balbezit. Sagáth verovert de bal door een tackle van achteren. Sagáth geeft een hoge lob. Stroe is nu in balbezit. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Cieciera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak met een sublieme pass. Folchi geeft de bal voor. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Rychtařík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychtařík speelt de bal door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Cieciera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Pogoń Blachownia 1:0

41e minuut.
Olufemi geeft een hoge lob. Inworp. Folchi met een snelle inworp. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Pogoń Blachownia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 42%, Pogoń Blachownia 58%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Pogoń Blachownia 2:0

53e minuut.
Panico probeert naar een medespeler te passen. Rychtařík rent richting de bal. Rychtařík probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tamási geeft de bal voor. Pimentel kopt de bal weg. Chuta is nu in balbezit. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lewator heeft problemen om de bal te vangen. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk passt de bal zonder na te denken. Lewator rent richting de bal. Lewator draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Folchi de bal. Folchi geeft de bal voor. Stroe kopt de bal weg. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel. Cieciera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Rychtařík passt de bal in één keer door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stroe zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Pogoń Blachownia 3:0

79e minuut.
Panico verovert de bal door een tackle van achteren. Panico geeft een lange en hoge pass. Regazzetti kan de bal niet met de borst controleren. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Cieciera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pasiak probeert de bal met de borst te controleren. Pasiak speelt de bal door. Siverchuk speelt de bal door. López Marcos is nu in balbezit. López Marcos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk passt de bal zonder na te denken. Pasiak met een sublieme pass. Özlek is nu in balbezit. Özlek geeft een lange en hoge pass. Janoszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 44%, Pogoń Blachownia 56%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Pogoń Blachownia 3:0