Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 18:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FCWill Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3691
FCWill G4 Vulcan
VULCAN1 Tactiek New
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
56.3 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Coporan passt de bal in één keer door. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican passt de bal met de wreef. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hermaniuk probeert naar een medespeler te passen. Szupin rent richting de bal. Rotariu maakt een afschuwelijke overtreding. Rotariu krijgt een gele kaart. Szupin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szupin kan niet meer verder spelen. Meleandra komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Gorie probeert naar een medespeler te passen. Durleci kopt de bal weg. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Boiadeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Meleandra verovert de bal door een tackle van achteren. Meleandra probeert naar een medespeler te passen. Saldanha rent richting de bal. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. Gorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - G4 Vulcan 1:0

22e minuut.
Nowacki verovert de bal door een tackle van achteren. Nowacki geeft de bal voor. Duru heeft problemen om de bal te vangen. Varjan rent richting de bal. Varjan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Nowacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowacki geeft de bal voor. Daar is Rotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. Gorie bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Montwiłł onderschept slim de pass. Montwiłł passt de bal met de wreef. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ... Boiadeiro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Durleci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic met een sublieme pass. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ... Boiadeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cebeiroa geeft een hoge lob. Saldanha rent richting de bal. Coporan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coporan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 46%, G4 Vulcan 54%.
FCWill - G4 Vulcan 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Talar de bal. Silaghi speelt de bal door. Rotariu geeft de bal voor. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican speelt de bal door. Van Schepdael speelt de bal door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldanha rent richting de bal. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Gorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha geeft de bal voor. Gorie bokst de bal weg.

65e minuut.
Cebeiroa onderschept slim de pass. Cebeiroa geeft een lange en hoge pass. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha schiet op doel. Gorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - G4 Vulcan 2:0

77e minuut.
Hermaniuk passt de bal in één keer door. Daar is Nowacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk haalt uit met een fantastische trap. Gorie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varjan rent richting de bal. Varjan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Montwiłł rent richting de bal. Guanes verovert de bal door een tackle van achteren. Guanes geeft de bal voor. Saldanha rent richting de bal. Saldanha schiet op doel. Gorie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 40%, G4 Vulcan 60%.
FCWill - G4 Vulcan 2:0