Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Reglitz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1616
Reglitz Shini Wife
cool Tactiek shini
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 27.2
zeer goed Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
bin Yunusi passt de bal in één keer door. Aslaksen geeft de bal voor. Eenmäe kopt de bal weg. Daar is Schrijver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schrijver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ghandouri geeft een hoge lob. Łaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Dzilmītis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadawski met een snelle inworp. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bochníček geeft een hoge lob. Schrijver rent richting de bal. Łaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Oczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenmäe is nu in balbezit. Eenmäe passt de bal in één keer door. Schrijver is nu in balbezit. Schrijver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - Shini Wife 1:0

21e minuut.
Eenmäe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schrijver rent richting de bal. Schrijver geeft de bal voor. Chochołek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - Shini Wife 2:0

23e minuut.
Machado met een harde bal richting middenveld. Gadawski kopt de bal weg. Mirosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Chochołek rent richting de bal. Chochołek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Łaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gadawski de bal. Gadawski probeert naar een medespeler te passen. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek schiet op doel. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz passt de bal in één keer door. Gadawski met een sublieme pass. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - Shini Wife 3:0

31e minuut.
Seck geeft de bal voor. Mengamov kopt de bal weg. Daar is Chochołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Mengamov geeft een hoge lob. Seck kopt de bal weg. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz geeft een hoge lob. Chochołek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Eenmäe verovert de bal door een tackle van achteren. Eenmäe met een sublieme pass. Schrijver rent richting de bal. Schrijver haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - Shini Wife 4:0

39e minuut.
bin Yunusi probeert naar een medespeler te passen. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek maakt een afschuwelijke overtreding. Chochołek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rašetić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rašetić kan niet meer verder spelen. Fruicis komt het veld opgelopen. Ghandouri met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Płatek probeert naar een medespeler te passen. Schrijver rent richting de bal. Daar is Schrijver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schrijver draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - Shini Wife 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 29%, Shini Wife 71%.
Reglitz - Shini Wife 5:0

48e minuut.
Tabaković is nu in balbezit. Tabaković geeft een hoge lob. Dzilmītis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schrijver is nu in balbezit. Schrijver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
bin Yunusi probeert de bal met de borst te controleren. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz passt de bal in één keer door. Schrijver kan de bal niet met de borst controleren. Schrijver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - Shini Wife 6:0

59e minuut.
Eenmäe passt de bal zonder na te denken. Ghandouri rent richting de bal. Schrijver onderschept slim de pass. Schrijver schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dzilmītis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Machado probeert naar een medespeler te passen. Mengamov kopt de bal weg. Gadawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadawski geeft een hoge lob. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mengamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengamov met een sublieme pass. Eenmäe probeert naar een medespeler te passen. Schrijver rent richting de bal. Schrijver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Machado trapt de bal weg. Łaszkiewicz kopt de bal weg. Daar is Dzilmītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schrijver is nu in balbezit. Schrijver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Płatek speelt de bal door. Gadawski rent richting de bal. Gadawski passt de bal met de wreef. Schrijver rent richting de bal. Schrijver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mengamov kopt de bal weg. Daar is Oczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schrijver is nu in balbezit. Schrijver schiet op doel. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - Shini Wife 7:0

69e minuut.
Eenmäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenmäe met een sublieme pass. Łaszkiewicz met een sublieme pass. Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijver schiet op doel. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machado trapt de bal weg. Łaszkiewicz kopt de bal weg. Schrijver is nu in balbezit. Schrijver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mirosavljević rent richting de bal. Mirosavljević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aslaksen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadawski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mengamov kopt de bal weg. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Schrijver de bal. Schrijver schiet op doel. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - Shini Wife 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 17%, Shini Wife 83%.
Reglitz - Shini Wife 8:0