Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-21 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mitologico de Krampeiros
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8204
Yonose Fc Fenix Barça
3VS3 Tactiek 3vs3
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 53.4
good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Inworp. Feuerbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posada probeert de bal met de borst te controleren. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Fandiño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante passt de bal met de wreef. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal met de wreef. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbach onderschept slim de pass. Feuerbach schiet op doel. Fandiño bokst de bal weg.

13e minuut.
Bitang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach met een sublieme pass. Grădean is nu in balbezit. Grădean draait met de bal, schiet en ... Fandiño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Rocha probeert de bal met de borst te controleren. Feuerbach speelt de bal door. Verbrugge rent richting de bal. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel. Alcântara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Alcântara speelt de bal door. Rocha kopt de bal weg. Sandoval rent richting de bal. Feuerbach verovert de bal door een tackle van achteren. Feuerbach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sandoval geeft de bal voor. Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verbrugge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Alcântara bokst de bal weg.

26e minuut.
Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach passt de bal zonder na te denken. Verbrugge rent richting de bal. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Feuerbach met een sublieme pass. Klungelig pakt Verbrugge de bal. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha schiet op doel. Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Feuerbach geeft een lange en hoge pass. Grădean kopt de bal weg. Grădean controleert de bal met de borst. Grădean draait met de bal, schiet en ... Fandiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:1

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alcântara trapt de bal weg. Feuerbach kopt de bal weg. Grădean is nu in balbezit. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Fandiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:2

41e minuut.
Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Feuerbach kopt de bal weg. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Fandiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:3

45e minuut.
Feuerbach kopt de bal weg. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădean rent richting de bal. Grădean draait met de bal, schiet en ... Fandiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 35%, Fenix Barça 65%.
Yonose Fc - Fenix Barça 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Cajamarca de bal. Cajamarca passt de bal in één keer door. Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Grădean rent richting de bal. Grădean draait met de bal, schiet en ... Fandiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Posada geeft een hoge lob. Daar is Verbrugge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Alcântara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 1:4

51e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Verbrugge rent richting de bal. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 2:4

55e minuut.
Feuerbach kopt de bal weg. Verbrugge rent richting de bal. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel. Alcântara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Telvi geeft een lange en hoge pass. Posada controleert de bal met de borst. Posada passt de bal in één keer door. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Posada geeft de bal voor. Telvi controleert de bal met de borst. Bustamante met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Butryn de bal. Butryn speelt de bal door. Feuerbach met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Posada rent richting de bal. Grădean onderschept slim de pass. Grădean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 2:5

66e minuut.
Cantor rent richting de bal. Cantor passt de bal in één keer door. Daar is Rosas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantor rent richting de bal. Cantor draait met de bal, schiet en ... Alcântara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cantor met een snelle inworp. Rosas controleert de bal met de borst. Rus geeft een lange en hoge pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cajamarca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 41%, Fenix Barça 59%.
Yonose Fc - Fenix Barça 2:5