Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Nouméa Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6002
FC Nouméa RO Agathois
New Tactiek 4++
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 33.2
solid Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Manceau speelt de bal door. Messaoudi rent richting de bal. Messaoudi probeert naar een medespeler te passen. Thauvin is nu in balbezit. Thauvin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Prieur geeft de bal voor. Farný speelt de bal door. Thauvin is nu in balbezit. Thauvin haalt uit met een fantastische trap. Cacciottolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - RO Agathois 1:0

6e minuut.
Manceau rent richting de bal. Comănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Comănescu speelt de bal door. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Battiston verovert de bal door een tackle van achteren. Thauvin rent richting de bal. Messaoudi rent richting de bal. Thauvin rent richting de bal. Thauvin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Manceau onderschept slim de pass. Manceau geeft de bal voor. Thauvin is nu in balbezit. Thauvin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - RO Agathois 2:0

16e minuut.
Battiston is nu in balbezit. Battiston geeft de bal voor. Klungelig pakt Marcisz de bal. Thauvin rent richting de bal. Thauvin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cacciottolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pietrosante is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - RO Agathois 3:0

17e minuut.
Messaoudi passt de bal in één keer door. Battiston is nu in balbezit. Battiston met een sublieme pass. Thauvin rent richting de bal. Thauvin haalt uit met een fantastische trap. Cacciottolo bokst de bal weg.

21e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leblanc rent richting de bal. Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - RO Agathois 3:1

24e minuut.
Battiston rent richting de bal. Battiston passt de bal in één keer door. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Palec bereikt de bal nog maar net als eerste. Battiston onderschept slim de pass. Battiston geeft de bal voor. Thauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Thauvin draait met de bal, schiet en ... Cacciottolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Prieur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamikonyan met een snelle inworp. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidoruk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lääne is nu in balbezit. Lääne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - RO Agathois 3:2

33e minuut.
Battiston passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Messaoudi de bal. Messaoudi passt de bal met de wreef. Thauvin is nu in balbezit. Thauvin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - RO Agathois 4:2

35e minuut.
Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan met een sublieme pass. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Vivien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Battiston speelt de bal door. Messaoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoudi probeert naar een medespeler te passen. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante schiet op doel. Cacciottolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 51%, RO Agathois 49%.
FC Nouméa - RO Agathois 4:2

58e minuut.
Marcisz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mirancea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante schiet op doel. Cacciottolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - RO Agathois 5:2

61e minuut.
Leblanc heeft problemen om de bal te vangen. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok maakt een afschuwelijke overtreding. Lääne raakt geblesseerd tijdens het duel. Lääne wilt de vrije trap nemen. Vivien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sidoruk zal de hoekschop nemen. Prieur controleert de bal met de borst. Lääne rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante passt de bal zonder na te denken. Thauvin is nu in balbezit. Thauvin schiet op doel. Cacciottolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - RO Agathois 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 55%, RO Agathois 45%.
FC Nouméa - RO Agathois 6:2