Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: f.c.plopi tm Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 7922
f.c.plopi tm As Trenčín
4231 Tactiek PrydaGamesV2
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Vukšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukšič geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
dos Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prlainović rent richting de bal. Prlainović speelt de bal door. Dietrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietrich draait met de bal, schiet en ... Hroš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Triquell rent richting de bal. Walter is nu in balbezit. Walter speelt de bal door. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Dietrich is nu in balbezit. Dietrich schiet op doel. Hroš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.plopi tm - As Trenčín 1:0

27e minuut.
Vukšič passt de bal zonder na te denken. De Pinto geeft een hoge lob. Triquell geeft een hoge lob. Dietrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietrich haalt uit met een fantastische trap. Hroš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.plopi tm - As Trenčín 2:0

30e minuut.
Walter geeft de bal voor. Jędraszek rent richting de bal. Oškvarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jędraszek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jędraszek neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Prlainović rent richting de bal. Grigorescu begaat een overtreding. Prlainović raakt geblesseerd tijdens het duel. Prlainović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dietrich is nu in balbezit. Dietrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.plopi tm - As Trenčín 3:0

35e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu geeft de bal voor. Dietrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietrich haalt uit met een fantastische trap. Hroš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu met een sublieme pass. Walter probeert naar een medespeler te passen. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik draait met de bal, schiet en ... Hroš bokst de bal weg. Dietrich rent richting de bal. Dietrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.plopi tm - As Trenčín 4:0

45e minuut.
Oškvarek kan de bal niet met de borst controleren. Dietrich rent richting de bal. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.plopi tm - As Trenčín 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.plopi tm 39%, As Trenčín 61%.
f.c.plopi tm - As Trenčín 5:0

47e minuut.
Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter geeft de bal voor. Jędraszek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Janczylik de bal. Janczylik draait met de bal, schiet en ... Hroš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Prlainović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlainović geeft een lange en hoge pass. Jędraszek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Škrobák komt het veld opgelopen. Matem komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Walter probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu met een sublieme pass. Daar is Prlainović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prlainović geeft een hoge lob. Janczylik krijgt zijn hoofd ertegen. Hroš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Prlainović geeft de bal voor. Hroš speelt de bal door. Dadaşov kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Na`il kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De Pinto onderschept slim de pass. De Pinto geeft een hoge lob. Witsel heeft problemen om de bal te vangen. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kubala komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Janczylik springt en kopt de bal. Daar is Kubala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.plopi tm - As Trenčín 6:0

82e minuut.
Matem rent richting de bal. Prlainović onderschept slim de pass. Prlainović met een sublieme pass. Dietrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietrich draait met de bal, schiet en ... Hroš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.plopi tm 32%, As Trenčín 68%.
f.c.plopi tm - As Trenčín 6:0