Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2601
FC Starköl Einsteins Club
Origi Tactiek Att Training
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 40.6
very good Schieten very good
good Passen average
good Verdedigen good


6e minuut.
Sripkauskas speelt de bal door. Meden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nolfi. Nolfi krijgt een gele kaart. Meden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meden wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Telese bereikt de bal nog maar net als eerste. Telese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Einsteins Club 1:0

28e minuut.
Mondrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondrov passt de bal met de wreef. Stohler is nu in balbezit. Telese verovert de bal door een tackle van achteren. Telese geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nolfi geeft een hoge lob. Samino kopt de bal weg. Carioti rent richting de bal. Picardo onderschept slim de pass. Picardo geeft een hoge lob. Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Telese rent richting de bal. Telese schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Einsteins Club 2:0

36e minuut.
Brenner speelt de bal door. Nordmann heeft problemen om de bal te vangen. Meden met een sublieme pass. Telese bereikt de bal nog maar net als eerste. Telese schiet op doel. Aufdermaur bokst de bal weg.

41e minuut.
Ziegler passt de bal in één keer door. Carioti is nu in balbezit. Meden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meden krijgt een gele kaart. Carioti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carioti kan niet meer verder spelen. Lang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 45%, Einsteins Club 55%.
FC Starköl - Einsteins Club 2:0

48e minuut.
Kapouranis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meden de bal. Telese is nu in balbezit. Telese haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kapouranis met een sublieme pass. Sripkauskas rent richting de bal. Sripkauskas probeert naar een medespeler te passen. Meden bereikt de bal nog maar net als eerste. Meden haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Derdaś rent richting de bal. Derdaś passt de bal met de wreef. Nolfi rent richting de bal. Meden onderschept slim de pass. Meden draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Samino verovert de bal door een tackle van achteren. Samino speelt de bal door. Picardo speelt de bal door. Telese rent richting de bal. Telese schiet op doel. Aufdermaur bokst de bal weg.

87e minuut.
Pfander geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meden bereikt de bal nog maar net als eerste. Meden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 33%, Einsteins Club 67%.
FC Starköl - Einsteins Club 2:0