Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sir Edward Vernon Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12867
Hullámfarkasok Granturismo
4231N Tactiek Sarok1
62% Balbezit 38%
7% Spel op eigen helft 93%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 51.4
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


10e minuut.
Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne-Faye onderschept slim de pass. Diagne-Faye met een sublieme pass. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. Tömöri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Załuska met een sublieme pass. Tömöri probeert de bal aan de voet te houden. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Diagne-Faye neemt de hoekschop. Cárdenas kopt de bal weg. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne-Faye is nu in balbezit. Diagne-Faye draait met de bal, schiet en ... Tömöri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Szekfű rent richting de bal. Souleymane Fall onderschept slim de pass. Souleymane Fall probeert naar een medespeler te passen. Diagne-Faye rent richting de bal. Diagne-Faye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Granturismo 1:0

27e minuut.
Bajner speelt de bal door. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall passt de bal zonder na te denken. Diagne-Faye is nu in balbezit. Diagne-Faye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Naves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szíjjártó naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Klungelig pakt Naves de bal. Naves passt de bal zonder na te denken. Diagne-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne-Faye draait met de bal, schiet en ... Cárdenas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Granturismo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 9%, Granturismo 91%.
Hullámfarkasok - Granturismo 2:0

46e minuut.
Sissoko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Adepoju rent richting de bal. Adepoju geeft een lange en hoge pass. Daar is Souleymane Fall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diagne-Faye is nu in balbezit. Diagne-Faye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zátrok rent richting de bal. Souleymane Fall onderschept slim de pass. Cárdenas rent richting de bal. Diagne-Faye onderschept slim de pass. Diagne-Faye schiet op doel. Tömöri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Bártfay is nu in balbezit. Ibričić onderschept slim de pass. Ibričić speelt de bal door. Diagne-Faye is nu in balbezit. Diagne-Faye schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ibričić is nu in balbezit. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju geeft een lange en hoge pass. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ibričić is nu in balbezit. Ibričić passt de bal zonder na te denken. Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall schiet op doel. Tömöri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Granturismo 3:0

87e minuut.
Bártfay probeert naar een medespeler te passen. Adepoju rent richting de bal. Adepoju speelt de bal door. Naves rent richting de bal. Naves geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 5%, Granturismo 95%.
Hullámfarkasok - Granturismo 3:0