Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The INOX Palace
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3865
FC Edelstahl The AUTsiders
5 defs Spiegel Tactiek Neu_Mitte_l
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 7
45.6 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten average
average Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Tzanidis geeft een lange en hoge pass. Daar is Offenhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zander. Zander krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Obermann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kunduracı komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Großkreutz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petterson is nu in balbezit. Petterson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panenka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 50%, The AUTsiders 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Edelstahl - The AUTsiders 0:0

46e minuut.
Bezjak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Babatz rent richting de bal. Kunduracı verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracı passt de bal in één keer door. Zipfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zipfler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Petterson kopt de bal weg. Klungelig pakt Kunduracı de bal. Kunduracı passt de bal zonder na te denken. Panenka rent richting de bal. Panenka haalt uit met een fantastische trap. Bezjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panenka is nu in balbezit. Panenka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zipfler controleert de bal met de borst. Zipfler speelt de bal door. Stange is nu in balbezit. Gold is nu in balbezit. Gold draait met de bal, schiet en ... Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panenka is nu in balbezit. Panenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - The AUTsiders 1:0

78e minuut.
Zipfler probeert naar een medespeler te passen. Panenka rent richting de bal. Met opzet legt Dhulst zijn tegenspeler op de grond. Dhulst krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klaubauf komt het veld opgelopen. Zeiss komt het veld opgelopen. Doppler komt het veld opgelopen. Güneşoğlu komt het veld opgelopen. Donadel komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Donadel schiet op doel. Güneşoğlu geeft een hoge lob. Panenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka draait met de bal, schiet en ... Bezjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - The AUTsiders 2:0

84e minuut.
Donadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadel passt de bal met de wreef. Maurerbauer onderschept slim de pass. Zeiss heeft problemen om de bal te vangen. Zeiss geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 49%, The AUTsiders 51%.
FC Edelstahl - The AUTsiders 2:0