Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 11:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: END MANDATES-HOLD THE LINE
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4214
CHILE_FC FC Utrecht
PANCHOS Tactiek Junior 41311.1
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.5 gemiddelde waardering 43.3
goed Schieten redelijk
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Sevin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klijnjan met de inworp. Blijdorp is nu in balbezit. Blijdorp geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Stol geeft een hoge lob. van Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veen passt de bal in één keer door. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hutchinson speelt de bal door. Pałka kopt de bal weg. van Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł schiet op doel. Bleeker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Blijdorp met een sublieme pass. Daar is van Veen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Veen geeft een lange en hoge pass. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers schiet op doel. Hutchinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - FC Utrecht 0:1

22e minuut.
Pałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Stol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 49%, FC Utrecht 51%.
CHILE_FC - FC Utrecht 0:1

46e minuut.
Valke is nu in balbezit. Gaugaş begaat een overtreding. Valke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Graanoogst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Veen is nu in balbezit. van Veen geeft de bal voor. Valke krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Graanoogst bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez onderschept slim de pass. Wapenaar rent richting de bal. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez draait met de bal, schiet en ... Bleeker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Faltoso kopt de bal weg. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş geeft een lange en hoge pass. Burns rent richting de bal. Burns haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso geeft de bal voor. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel. Bleeker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHILE_FC - FC Utrecht 1:1

90e minuut.
Blijdorp met een snelle inworp. van Veen is nu in balbezit. van Veen geeft de bal voor. Breukers heeft problemen om de bal te vangen. Breukers schiet op doel. Hutchinson bokst de bal weg. Valke rent richting de bal. Valke haalt uit met een fantastische trap. Hutchinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klijnjan zal de hoekschop nemen. Valke is nu in balbezit. Valke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - FC Utrecht 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 51%, FC Utrecht 49%.
CHILE_FC - FC Utrecht 1:2