Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FK Vllaznia Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6821
FK Vllaznia GARRA F C
shkodra Tactiek choke
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 55.3
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
average Verdedigen good


10e minuut.
Çiftja geeft een hoge lob. de Kruyk rent richting de bal. de Kruyk geeft een lange en hoge pass. Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi speelt de bal door. Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz schiet op doel. de Kruyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trbojević geeft een hoge lob. Badrić is nu in balbezit. Badrić passt de bal in één keer door. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Coelho springt en kopt de bal. Longo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec passt de bal in één keer door. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Năstăsoiu passt de bal zonder na te denken. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho probeert naar een medespeler te passen. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - GARRA F C 0:1

33e minuut.
Kobylaniec rent richting de bal. Rule rent richting de bal. Kobylaniec onderschept slim de pass. Marinho is nu in balbezit. Marinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Badrić met een sublieme pass. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho met een sublieme pass. Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 74%, GARRA F C 26%.
FK Vllaznia - GARRA F C 0:1

46e minuut.
Bogado komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Năstăsoiu met een sublieme pass. Bogado rent richting de bal. Bogado passt de bal zonder na te denken. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ... Longo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kobylaniec is nu in balbezit. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Bogado heeft problemen om de bal te vangen. Kobylaniec is nu in balbezit. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lungu geeft een hoge lob. Trbojević probeert de bal met de borst te controleren. Kobylaniec onderschept slim de pass. Kobylaniec draait met de bal, schiet en ... Longo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - GARRA F C 0:2

56e minuut.
Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu passt de bal zonder na te denken. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - GARRA F C 0:3

67e minuut.
Kelmendi is nu in balbezit. Badrić verovert de bal door een tackle van achteren. Badrić speelt de bal door. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec schiet op doel. Longo bokst de bal weg.

69e minuut.
Bogado probeert naar een medespeler te passen. Kobylaniec heeft problemen om de bal te vangen. Rule rent richting de bal. Kobylaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - GARRA F C 0:4

72e minuut.
Trbojević is nu in balbezit. Kobylaniec onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çiftja. Çiftja krijgt een gele kaart. Lichański raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalaj komt het veld opgelopen. Badrić wilt de vrije trap nemen. Coelho is nu in balbezit. Coelho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - GARRA F C 0:5

80e minuut.
Bogado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coelho de bal. Sapunxhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... Longo bokst de bal weg.

82e minuut.
Lungu passt de bal zonder na te denken. Bogado rent richting de bal. Bogado geeft een lange en hoge pass. Daar is Kobylaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - GARRA F C 0:6

86e minuut.
Bogado onderschept slim de pass. Bogado passt de bal met de wreef. Kobylaniec rent richting de bal. Kobylaniec schiet op doel. Longo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vllaznia - GARRA F C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vllaznia 76%, GARRA F C 24%.
FK Vllaznia - GARRA F C 0:7