Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islington Indifference AC Gadelhas
352_OFF_WIDE_v1 Tactiek engode(s-d)
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
67.8 gemiddelde waardering 72.4
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Routledge kopt de bal weg. Arzumanyan met een sublieme pass. Escalante rent richting de bal. Escalante schiet op doel. Fortgens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AC Gadelhas 0:1

5e minuut.
Escalante passt de bal in één keer door. Çeviker is nu in balbezit. Çeviker probeert naar een medespeler te passen. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Fortgens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Çeviker passt de bal met de wreef. Dalmolin met een sublieme pass. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel. Routledge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fortgens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Jennings met een sublieme pass. Macdonald is nu in balbezit. Jennings met een sublieme pass. Uusitupa is nu in balbezit. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap. Ordiales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan geeft een lange en hoge pass. Çeviker kopt de bal weg. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel. Fortgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dalmolin speelt de bal door. Çeviker is nu in balbezit. Çeviker probeert naar een medespeler te passen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AC Gadelhas 0:2

21e minuut.
Asensio verovert de bal door een tackle van achteren. Asensio geeft een lange en hoge pass. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker geeft de bal voor. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen. Fortgens bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Jennings probeert de bal aan de voet te houden. Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan passt de bal in één keer door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Fortgens bokst de bal weg. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AC Gadelhas 0:3

42e minuut.
Çeviker heeft problemen om de bal te vangen. Çeviker met een sublieme pass. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AC Gadelhas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 42%, AC Gadelhas 58%.
Islington Indifference - AC Gadelhas 0:4

46e minuut.
Marazzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uusitupa. Marazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Arzumanyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker passt de bal zonder na te denken. Escalante rent richting de bal. Escalante schiet op doel. Fortgens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Banduliev is nu in balbezit. Macdonald onderschept slim de pass. Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Ordiales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Simov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Macdonald met een snelle inworp. Sanubari rent richting de bal. Simov begaat een overtreding. Simov krijgt een gele kaart. Sanubari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sanubari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Uusitupa is nu in balbezit. Asensio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uusitupa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jennings zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Sanubari rent richting de bal. Sanubari schiet op doel. Ordiales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan geeft de bal voor. Çeviker rent richting de bal. Çeviker passt de bal in één keer door. Escalante geeft de bal voor. Fortgens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lanev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - AC Gadelhas 0:5

81e minuut.
Simov passt de bal zonder na te denken. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker passt de bal in één keer door. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Fortgens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Simov probeert naar een medespeler te passen. Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan passt de bal in één keer door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 48%, AC Gadelhas 52%.
Islington Indifference - AC Gadelhas 0:5