Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-21 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Marauders FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2432
Marauders FC MacroPowerFc
3-5-2 Var1 Tactiek M_D
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten good
good Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Kuboszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue geeft de bal voor. Kuboszek probeert naar een medespeler te passen. Fontana is nu in balbezit. Fontana haalt uit met een fantastische trap. Andreazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Fontana heeft problemen om de bal te vangen. Fontana speelt de bal door. Kuboszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuboszek schiet op doel. Andreazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontana met de inworp. Gaušēns geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuboszek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - MacroPowerFc 0:1

14e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Uzelac begaat een overtreding. Marshall raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamilton komt bij de bal en schiet. Lónich probeert de bal aan de voet te houden. Richards bokst de bal weg. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marauders FC - MacroPowerFc 1:1

27e minuut.
Đình Văn met de inworp. Gaušēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaušēns geeft de bal voor. Kuboszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuboszek haalt uit met een fantastische trap. Andreazza bokst de bal weg.

30e minuut.
Dixon geeft de bal voor. Geçitvermez kopt de bal weg. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - MacroPowerFc 2:1

31e minuut.
Romuzga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 55%, MacroPowerFc 45%.
Marauders FC - MacroPowerFc 2:1

52e minuut.
Fontana speelt de bal door. Klungelig pakt Larue de bal. Piechota is nu in balbezit. Piechota schiet op doel. Andreazza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marauders FC - MacroPowerFc 2:2

56e minuut.
Larue geeft een lange en hoge pass. Gaušēns geeft een lange en hoge pass. Kuboszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuboszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - MacroPowerFc 2:3

65e minuut.
Dixon geeft een hoge lob. Kuboszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuboszek met een sublieme pass. de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aguilar Malda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Lónich geeft een hoge lob. de Aguilar Malda kopt de bal weg. Kuboszek is nu in balbezit. Kuboszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 58%, MacroPowerFc 42%.
Marauders FC - MacroPowerFc 2:3