Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Turris Libyssonis Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3769
Turris Libyssonis Socialisma Teamo
2vs2 Tactiek come al campino
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 57.8
matig Schieten goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Pasi passt de bal zonder na te denken. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason probeert naar een medespeler te passen. Córdoba rent richting de bal. Córdoba draait met de bal, schiet en ... Raça bokst de bal weg.

4e minuut.
Pasi rent richting de bal. Tascón verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tascón de bal. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba passt de bal met de wreef. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Marzulli kopt de bal weg. Pasi probeert de bal met de borst te controleren. Tascón onderschept slim de pass. Tascón schiet op doel. Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - Socialisma Teamo 0:1

6e minuut.
Inworp. Tascón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba schiet op doel. Raça werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Quang Hòa probeert naar een medespeler te passen. Córdoba kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tascón de bal onder controle te krijgen. Marzulli is nu in balbezit. Marzulli draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Tascón is nu in balbezit. Tascón speelt de bal door. Duménigo met een sublieme pass. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pasi geeft een lange en hoge pass. Tascón is nu in balbezit. Marzulli verovert de bal door een tackle van achteren. Marzulli schiet op doel. Quang Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tascón zal de hoekschop nemen. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pasi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ağatürk speelt de bal door. Mak rent richting de bal. Mak passt de bal met de wreef. Marzulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzulli schiet op doel. Quang Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pasi verovert de bal door een tackle van achteren. Pasi geeft een hoge lob. Marzulli rent richting de bal. Marzulli haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turris Libyssonis - Socialisma Teamo 1:1

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tascón zal de hoekschop nemen. Pasi heeft problemen om de bal te vangen. Córdoba rent richting de bal. Córdoba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasi. Tascón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tascón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Córdoba rent richting de bal. Córdoba schiet op doel. Raça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Córdoba met een sublieme pass. Duménigo met een sublieme pass. Marzulli rent richting de bal. Marzulli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Pasi geeft een hoge lob. Marzulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Marzulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marzulli haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - Socialisma Teamo 2:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thái Hòa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 63%, Socialisma Teamo 37%.
Turris Libyssonis - Socialisma Teamo 2:1

49e minuut.
Marzulli met een snelle inworp. Bernal rent richting de bal. Pasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal onderschept slim de pass. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bernal met een sublieme pass. Pasi rent richting de bal. Córdoba rent richting de bal. Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turris Libyssonis - Socialisma Teamo 2:2

55e minuut.
Batty is nu in balbezit. Inworp. Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tascón controleert de bal met de borst. Tascón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Córdoba met de inworp. Tascón rent richting de bal. Raça probeert naar een medespeler te passen. Marzulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzulli haalt uit met een fantastische trap. Thái Hòa bokst de bal weg.

64e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Duménigo geeft de bal voor. Chunjie kan de bal niet met de borst controleren. Marzulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzulli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba passt de bal in één keer door. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzulli verovert de bal door een tackle van achteren. Marzulli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mason speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tascón rent richting de bal. Tascón haalt uit met een fantastische trap. Raça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 55%, Socialisma Teamo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turris Libyssonis - Socialisma Teamo 2:2