Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Craiova Maxima Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5794
Craiova Maxima Drejanchester United
dav Tactiek baraj
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
32.8 gemiddelde waardering 37.4
average Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


10e minuut.
Ilioara rent richting de bal. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Vînătoru kopt de bal weg. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Namazlı rent richting de bal. Namazlı geeft de bal voor. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Calu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Hopfen verovert de bal door een tackle van achteren. Hopfen probeert naar een medespeler te passen. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Drejanchester United 0:1

14e minuut.
Cosmin passt de bal met de wreef. Hopfen is nu in balbezit. Hopfen passt de bal met de wreef. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu haalt uit met een fantastische trap. Calu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Cimbru rent richting de bal. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hopfen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Koturović trapt de bal weg van het doel. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa speelt de bal door. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru schiet op doel. Koturović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Păcălici met de inworp. Vicol rent richting de bal. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Koturović trapt de bal weg. Namazlı kopt de bal weg. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Calu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Drejanchester United 0:2

44e minuut.
Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu rent richting de bal. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı schiet op doel. Calu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Drejanchester United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 39%, Drejanchester United 61%.
Craiova Maxima - Drejanchester United 0:3

46e minuut.
Minulescu komt het veld opgelopen. Amariei komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cimbru is nu in balbezit. Cimbru geeft een lange en hoge pass. Rujoiu kopt de bal weg. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Namazlı heeft problemen om de bal te vangen. Namazlı draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Drejanchester United 0:4

71e minuut.
Hopfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfen passt de bal in één keer door. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Drejanchester United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 46%, Drejanchester United 54%.
Craiova Maxima - Drejanchester United 0:5