Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lokomotif Stadyumu
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2303
eskişehir demirspor Yıkar Geçer
a Tactiek last version
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Alfano rent richting de bal. Baines tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baines krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ochucki speelt de bal door. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Sciarrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Yıkar Geçer 1:0

9e minuut.
Muñoz Cobo onderschept slim de pass. Muñoz Cobo probeert naar een medespeler te passen. Sciarrino rent richting de bal. Sciarrino schiet op doel. Zeitmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Yıkar Geçer 2:0

11e minuut.
Sośnicki is nu in balbezit. Sciarrino maakt een afschuwelijke overtreding. Sośnicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sośnicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. Argeşeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Alfano onderschept slim de pass. Alfano speelt de bal door. Sciarrino rent richting de bal. Sciarrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Yıkar Geçer 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskişehir demirspor 45%, Yıkar Geçer 55%.
eskişehir demirspor - Yıkar Geçer 3:0

51e minuut.
D`Alù zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochucki rent richting de bal. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kasztan de bal onder controle te krijgen. Argeşeanu bokst de bal weg.

56e minuut.
Sorveteiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nder komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Zub is nu in balbezit. Baines is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zub. Zub krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Eeckhout kan de bal niet met de borst controleren. Eeckhout passt de bal zonder na te denken. Kovačević speelt de bal door. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rybak verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos rent richting de bal. Sciarrino rent richting de bal. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel. Zeitmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Baines met een sublieme pass. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos passt de bal met de wreef. Sciarrino rent richting de bal. Sciarrino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskişehir demirspor 44%, Yıkar Geçer 56%.
eskişehir demirspor - Yıkar Geçer 3:0