Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: PALU İMPARATORLUĞU
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3412
AK YÜREK (DİRİLİŞ) BizimSpor
küçük baba Tactiek bizim 433
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48 gemiddelde waardering 22.9
uitstekend Schieten slecht
solide Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Illán met de inworp. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru geeft een hoge lob. Thái Dương is nu in balbezit. Thái Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Lemnaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemnaru speelt de bal door. Thái Dương is nu in balbezit. Thái Dương draait met de bal, schiet en ... Çağıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 1:0

11e minuut.
Kelleci geeft een hoge lob. Daar is Avşar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương schiet op doel. Çağıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 2:0

20e minuut.
Kelleci rent richting de bal. Kelleci geeft de bal voor. Daar is Bingöl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brion is nu in balbezit. Brion draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 3:0

24e minuut.
Çağıran trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kelleci de bal. Kelleci geeft een hoge lob. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 4:0

26e minuut.
Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru met een sublieme pass. Daar is Illán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Thái Dương rent richting de bal. Avşar begaat een overtreding. Thái Dương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemnaru met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Avşar de bal. Brion rent richting de bal. Brion schiet op doel. Çağıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru geeft een lange en hoge pass. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương draait met de bal, schiet en ... Çağıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Altınyol met een harde bal richting middenveld. Turansoy kopt de bal weg. Bingöl bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion verovert de bal door een tackle van achteren. Brion haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 5:0

34e minuut.
Klungelig pakt Illán de bal. Illán speelt de bal door. Thái Dương rent richting de bal. Thái Dương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 6:0

36e minuut.
Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru passt de bal met de wreef. Thái Dương rent richting de bal. Thái Dương haalt uit met een fantastische trap. Çağıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 7:0

37e minuut.
Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru probeert naar een medespeler te passen. Papović geeft een hoge lob. Thái Dương rent richting de bal. Thái Dương schiet op doel. Çağıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 8:0

39e minuut.
Thái Dương is nu in balbezit. Avşar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thái Dương raakt geblesseerd tijdens het duel. Lemnaru met een snel genomen vrije trap. Brion krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Lemnaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemnaru geeft de bal voor. Thái Dương is nu in balbezit. Thái Dương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK YÜREK (DİRİLİŞ) 20%, BizimSpor 80%.
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 9:0

46e minuut.
Özdem komt het veld opgelopen. Hocalar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bingöl verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru passt de bal in één keer door. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion draait met de bal, schiet en ... Çağıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Papović bereikt de bal nog maar net als eerste. Papović geeft een lange en hoge pass. Brion is nu in balbezit. Brion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 10:0

60e minuut.
Avşar probeert naar een medespeler te passen. Lemnaru is nu in balbezit. Lemnaru passt de bal met de wreef. Thái Dương rent richting de bal. Thái Dương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Illán met de inworp. Lemnaru is nu in balbezit. Lemnaru geeft een hoge lob. Thái Dương is nu in balbezit. Thái Dương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 11:0

64e minuut.
Lemnaru onderschept slim de pass. Lemnaru speelt de bal door. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 12:0

65e minuut.
Klungelig pakt Özdem de bal. Brion verovert de bal door een tackle van achteren. Brion geeft een lange en hoge pass. Thái Dương rent richting de bal. Thái Dương schiet op doel. Çağıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kelleci passt de bal met de wreef. Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru speelt de bal door. Kelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 13:0

72e minuut.
Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru geeft een lange en hoge pass. Thái Dương kopt de bal weg. Brion rent richting de bal. Brion schiet op doel. Çağıran bokst de bal weg.

73e minuut.
Illán kopt de bal weg. Klungelig pakt Muşlular de bal. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel. Çağıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 14:0

74e minuut.
Hocalar met een sublieme pass. Samancı rent richting de bal. Brion schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Samancı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Samancı kan niet meer verder spelen. Tüfekçioğlu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Akkan kan de bal niet met de borst controleren. Akkan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Altınyol de bal. Brion rent richting de bal. Brion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Çağıran trapt de bal weg van het doel. Kelleci kopt de bal weg. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Akkan geeft een hoge lob. Civelek kopt de bal weg. Illán probeert de bal met de borst te controleren. Illán geeft de bal voor. Thái Dương maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương geeft een hoge lob. Daar is Bingöl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Thái Dương is nu in balbezit. Thái Dương geeft een lange en hoge pass. Daar is Avşar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion haalt uit met een fantastische trap. Çağıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thái Dương rent richting de bal. Thái Dương probeert naar een medespeler te passen. Çağıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Thái Dương schiet op doel. Çağıran speelt de bal door. Akkan kopt de bal weg. Thái Dương rent richting de bal. Thái Dương schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK YÜREK (DİRİLİŞ) 22%, BizimSpor 78%.
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - BizimSpor 15:0