Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilosus FC Portland Juniors FC
433 Tactiek PJL
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 51.4
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen average


6e minuut.
Nesic is nu in balbezit. Nesic passt de bal in één keer door. Daar is Kaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Brownlie geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Goulding de bal onder controle te krijgen. Haugen is nu in balbezit. Kaliński onderschept slim de pass. Kaliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Erdogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durić onderschept slim de pass. Durić passt de bal met de wreef. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kaliński rent richting de bal. Nesic is nu in balbezit. Nesic probeert naar een medespeler te passen. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:1

22e minuut.
Kaliński probeert naar een medespeler te passen. Nesic rent richting de bal. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nesic de bal onder controle te krijgen. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nesic bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaliński zal de hoekschop nemen. Papaluca heeft problemen om de bal te vangen. Nesic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesic draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:2

24e minuut.
Nesic verovert de bal door een tackle van achteren. Nesic met een sublieme pass. Žížala met een sublieme pass. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nesic is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaliński neemt de hoekschop. Goulding maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson bokst de bal weg.

27e minuut.
Renaud kopt de bal weg. Kaliński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renaud. Renaud krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Goulding schiet op doel. Newton met een sublieme pass. Klungelig pakt Renaud de bal. Kaliński rent richting de bal. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding passt de bal in één keer door. Nesic bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:3

38e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski probeert naar een medespeler te passen. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:4

45e minuut.
Nesic rent richting de bal. Nesic passt de bal zonder na te denken. Lozanovski met een sublieme pass. Nesic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nelson bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaliński zal de hoekschop nemen. Goulding maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 74%, Portland Juniors FC 26%.
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:4

46e minuut.
Goulding passt de bal in één keer door. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg. Nesic is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaliński zal de hoekschop nemen. Goulding maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:5

49e minuut.
Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:6

50e minuut.
Brownlie geeft een lange en hoge pass. Marth probeert de bal aan de voet te houden. Žížala rent richting de bal. Žížala geeft de bal voor. Goulding krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lozanovski met een sublieme pass. Klungelig pakt Žížala de bal. Žížala passt de bal met de wreef. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:7

55e minuut.
Lozanovski speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Žížala probeert naar een medespeler te passen. Nesic rent richting de bal. Nesic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Papaluca geeft de bal voor. Daar is Özmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özmen geeft een lange en hoge pass. Nesic rent richting de bal. Nesic schiet op doel. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Papaluca de bal. Nesic rent richting de bal. Nesic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:8

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nelson met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Zillman de bal. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Žížala is nu in balbezit. Žížala passt de bal zonder na te denken. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:9

69e minuut.
Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski passt de bal in één keer door. Kaliński rent richting de bal. Nesic rent richting de bal. Nesic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nesic rent richting de bal. Nesic haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Kaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesic rent richting de bal. Nesic speelt de bal door. Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nesic rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:10

76e minuut.
Goulding speelt de bal door. Cornelsen rent richting de bal. Cornelsen passt de bal in één keer door. Nesic rent richting de bal. Nesic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brownlie rent richting de bal. Brownlie geeft een lange en hoge pass. Lozanovski kopt de bal weg. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Zillman begaat een overtreding. Lozanovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lozanovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kaliński probeert naar een medespeler te passen. Nesic is nu in balbezit. Nesic met een sublieme pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.

86e minuut.
Nesic is nu in balbezit. Nesic speelt de bal door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Nesic haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Newton de bal onder controle te krijgen. Kaliński rent richting de bal. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 84%, Portland Juniors FC 16%.
Pilosus FC - Portland Juniors FC 0:11