Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Eulach VfB Landschlacht `07
V1 Tactiek 3st
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
46.3 gemiddelde waardering 45.9
goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Beltrami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa geeft de bal voor. Läckerli rent richting de bal. Läckerli draait met de bal, schiet en ... Vasalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lardi speelt de bal door. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pink zijn tegenspeler op de grond. Kaufmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hemmi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gobet onderschept slim de pass. Inworp. Donati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüssler geeft een lange en hoge pass. Zappa krijgt zijn hoofd ertegen. Vasalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Stohler geeft een hoge lob. Kaufmann kopt de bal weg. Daar is Popovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa rent richting de bal. Zappa draait met de bal, schiet en ... Vasalli bokst de bal weg.

34e minuut.
Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler speelt de bal door. Läckerli is nu in balbezit. Läckerli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 38%, VfB Landschlacht `07 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Eulach - VfB Landschlacht `07 0:0

56e minuut.
Donati met de inworp. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler geeft de bal voor. Zappa is nu in balbezit. Zappa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Vasalli trapt de bal weg van het doel. Hoffer kopt de bal weg. Donati is nu in balbezit. Donati geeft de bal voor. Vasalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Donati geeft een lange en hoge pass. Kaufmann rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mauron ... Strafschop! Kaufmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Läckerli neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Hoffer onderschept slim de pass. Hoffer geeft de bal voor. Zappa rent richting de bal. Zappa draait met de bal, schiet en ... Vasalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Zappa onderschept slim de pass. Zappa speelt de bal door. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann draait met de bal, schiet en ... Vasalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kaufmann rent richting de bal. Zappa is nu in balbezit. Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap. Vasalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - VfB Landschlacht `07 0:1

75e minuut.
Rüssel is nu in balbezit. Donati verovert de bal door een tackle van achteren. Donati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappa draait met de bal, schiet en ... Vasalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Gobet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donati met een snelle inworp. Rüssler geeft een hoge lob. Kaufmann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lardi passt de bal zonder na te denken. Flitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Flitzer passt de bal met de wreef. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Zappa de bal. Zappa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aalai de bal. Kaufmann is nu in balbezit. Kaufmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - VfB Landschlacht `07 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 61%, VfB Landschlacht `07 39%.
FC Eulach - VfB Landschlacht `07 0:2