Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peten Pallo Rajantien Dynamo
Seek&Destroy Tactiek 352
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 56.3
adequate Schieten formidable
average Passen excellent
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Grzęda rent richting de bal. Grzęda passt de bal met de wreef. Əbilov rent richting de bal. Əbilov geeft de bal voor. Suma springt en kopt de bal. Olkkola bokst de bal weg. Olkkola probeert naar een medespeler te passen. Orfali kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuomisalo de bal. Əbilov is nu in balbezit. Əbilov geeft een hoge lob. Olkkola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Soukkanen is nu in balbezit. Noriega onderschept slim de pass. Tuomisalo is nu in balbezit. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega haalt uit met een fantastische trap. Olkkola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tervakangas is nu in balbezit. Tervakangas geeft een lange en hoge pass. Əbilov kopt de bal weg. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Əbilov passt de bal met de wreef. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel passt de bal in één keer door. Suma is nu in balbezit. Suma haalt uit met een fantastische trap. Olkkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siltanen is nu in balbezit. Suma verovert de bal door een tackle van achteren. Suma schiet op doel. Olkkola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:1

16e minuut.
Suma controleert de bal met de borst. Noriega is nu in balbezit. Suma rent richting de bal. Suma haalt uit met een fantastische trap. Olkkola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:2

24e minuut.
Grzęda geeft een lange en hoge pass. Stencel is nu in balbezit. Stencel passt de bal in één keer door. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:3

27e minuut.
Grzęda geeft een hoge lob. Olkkola probeert naar een medespeler te passen. Əbilov kopt de bal weg. Noriega is nu in balbezit. Noriega haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Suma passt de bal in één keer door. Noriega is nu in balbezit. Noriega passt de bal zonder na te denken. Camilo is nu in balbezit. Camilo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teeriharju geeft de bal voor. Huusko rent richting de bal. Groosjohan verovert de bal door een tackle van achteren. Welling onderschept slim de pass. Welling schiet op doel. Berghausen bokst de bal weg.

40e minuut.
Stencel heeft problemen om de bal te vangen. Stencel geeft een lange en hoge pass. Suma rent richting de bal. Suma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:4

42e minuut.
Stencel passt de bal met de wreef. Suma is nu in balbezit. Suma passt de bal zonder na te denken. Camilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilo haalt uit met een fantastische trap. Olkkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peten Pallo 80%, Rajantien Dynamo 20%.
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:4

47e minuut.
Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov passt de bal zonder na te denken. Stencel probeert naar een medespeler te passen. Suma is nu in balbezit. Suma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tervakangas heeft problemen om de bal te vangen. Camilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Stencel rent richting de bal. Stencel geeft de bal voor. Daar is Tervakangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camilo rent richting de bal. Camilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Noriega rent richting de bal. Camilo is nu in balbezit. Daar is Noriega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camilo is nu in balbezit. Camilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Orfali bereikt de bal nog maar net als eerste. Orfali met een sublieme pass. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel geeft een hoge lob. Camilo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siltanen heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stencel neemt de hoekschop. Camilo springt en kopt de bal. Olkkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:5

60e minuut.
Huusko kopt de bal weg. Januszewski onderschept slim de pass. Orfali probeert naar een medespeler te passen. Suma is nu in balbezit. Suma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Januszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Siltanen de bal. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:6

67e minuut.
Mustapuro speelt de bal door. Welling bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Camilo is nu in balbezit. Camilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Orfali geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siltanen de bal. Camilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilo draait met de bal, schiet en ... Olkkola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:7

75e minuut.
Vehkala rent richting de bal. Camilo onderschept slim de pass. Teeriharju legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camilo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noriega legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Olkkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noriega rent richting de bal. Noriega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Siltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siltanen geeft een hoge lob. Orfali kopt de bal weg. Noriega is nu in balbezit. Noriega draait met de bal, schiet en ... Olkkola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Grzęda passt de bal met de wreef. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega passt de bal met de wreef. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Eynullayev passt de bal met de wreef. Grzęda probeert naar een medespeler te passen. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... Olkkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:8

83e minuut.
Soukkanen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Siltanen de bal. Suma is nu in balbezit. Suma draait met de bal, schiet en ... Olkkola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:9

85e minuut.
Camilo schiet op doel. Olkkola met een sublieme pass. Klungelig pakt Tienperä de bal. Suma is nu in balbezit. Suma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Soukkanen geeft een hoge lob. Inworp. Stencel met de inworp. Eynullayev geeft de bal voor. Camilo krijgt zijn hoofd ertegen. Olkkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Olkkola met een harde bal richting middenveld. Əbilov kopt de bal weg. Daar is Siltanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma haalt uit met een fantastische trap. Olkkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilo draait met de bal, schiet en ... Paal! Olkkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peten Pallo 71%, Rajantien Dynamo 29%.
Peten Pallo - Rajantien Dynamo 0:10