Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skansen SF Fc Sabotasje
Normal Tactiek dafcio
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Boragni passt de bal zonder na te denken. Ramadan rent richting de bal. Ramadan passt de bal zonder na te denken. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nybø bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz onderschept slim de pass. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:1

8e minuut.
Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll passt de bal met de wreef. Elstad rent richting de bal. Urbanowicz onderschept slim de pass. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Veiby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tocarciuc zal de hoekschop nemen. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:2

13e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Ramadan probeert naar een medespeler te passen. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Veiby werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Tsouras kopt de bal weg. Urbanowicz controleert de bal met de borst. Nybø bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz onderschept slim de pass. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:3

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Veiby niet meer kan verder spelen. Solvang komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Molteberg probeert de bal aan de voet te houden. Mándi is nu in balbezit. Mándi met een sublieme pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:4

20e minuut.
Urbanowicz schiet op doel. Doeltrap. Nybø trapt de bal weg van het doel. Boragni kopt de bal weg. Tsouras geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:5

24e minuut.
Tsouras geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz rent richting de bal. Opseth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Opseth krijgt een gele kaart. Urbanowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opseth verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Solvang bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:6

28e minuut.
Daar is Leikvoll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadan rent richting de bal. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ramadan rent richting de bal. Ramadan passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:7

34e minuut.
Boragni is nu in balbezit. Boragni passt de bal met de wreef. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. Solvang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ramadan passt de bal in één keer door. Tsouras controleert de bal met de borst. Tsouras speelt de bal door. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tsouras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leikvoll rent richting de bal. Tsouras rent richting de bal. Tsouras geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tocarciuc speelt de bal door. Ramadan rent richting de bal. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nybø de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tocarciuc neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urbanowicz probeert de bal met de borst te controleren. Urbanowicz schiet op doel. Solvang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:8

45e minuut.
Doeltrap. Vigier komt het veld opgelopen. Derlicki komt het veld opgelopen. Kielar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 82%, Fc Sabotasje 18%.
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:8

46e minuut.
Ulvin passt de bal zonder na te denken. Ramadan rent richting de bal. Leikvoll maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Leikvoll moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leikvoll schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ramadan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ramadan kan niet meer verder spelen. Iturrino komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Solvang met een sublieme pass. Tsouras kopt de bal weg. Daar is Vigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Niemczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Niemczycki passt de bal in één keer door. Iturrino rent richting de bal. Vigier is nu in balbezit. Vigier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:9

52e minuut.
Opseth rent richting de bal. Opseth geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsouras met de inworp. Iturrino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nybø geeft een hoge lob. Derlicki kopt de bal weg. Tsouras heeft problemen om de bal te vangen. Tsouras geeft de bal voor. Vigier is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Boragni heeft problemen om de bal te vangen. Boragni passt de bal zonder na te denken. Vigier is nu in balbezit. Vigier draait met de bal, schiet en ... Solvang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:10

62e minuut.
Tsouras speelt de bal door. Tocarciuc is nu in balbezit. Tocarciuc geeft een lange en hoge pass. Vigier is nu in balbezit. Vigier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Elstad met een sublieme pass. Ulvin rent richting de bal. Boragni probeert naar een medespeler te passen. Vigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Solvang trapt de bal weg. Boragni kopt de bal weg. Tsouras heeft problemen om de bal te vangen. Tsouras geeft een hoge lob. Vigier is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iturrino zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Solvang maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tsouras rent richting de bal. Tsouras passt de bal in één keer door. Vigier is nu in balbezit. Vigier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:11

71e minuut.
Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc geeft de bal voor. Klungelig pakt Mándi de bal. Mándi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vigier de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tsouras kopt de bal weg. Vigier rent richting de bal. Vigier passt de bal zonder na te denken. Daar is Tocarciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tocarciuc schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:12

77e minuut.
Tocarciuc is nu in balbezit. Tocarciuc geeft een hoge lob. Daar is Opseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigier rent richting de bal. Vigier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Derlicki geeft een lange en hoge pass. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mándi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mándi schiet op doel. Solvang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Solvang trapt de bal weg. Tsouras heeft problemen om de bal te vangen. Tsouras passt de bal met de wreef. Tocarciuc rent richting de bal. Tocarciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Iturrino passt de bal zonder na te denken. Tocarciuc heeft problemen om de bal te vangen. Tocarciuc probeert naar een medespeler te passen. Vigier rent richting de bal. Vigier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 82%, Fc Sabotasje 18%.
Skansen SF - Fc Sabotasje 0:13