Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Rimani FC Racti F.C.
Normal Tactiek 4-4-2 Diamond
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Ruszkiewicz met een sublieme pass. Jeppsson heeft problemen om de bal te vangen. Jeppsson geeft een hoge lob. Czabaj heeft problemen om de bal te vangen. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:1

7e minuut.
Jeppsson met de inworp. Roldan rent richting de bal. Roldan probeert naar een medespeler te passen. Nordback bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordback schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:2

10e minuut.
Tomur onderschept slim de pass. Tomur passt de bal met de wreef. Nordback rent richting de bal. Nordback schiet op doel. Leisten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Simão probeert naar een medespeler te passen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel geeft een hoge lob. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:3

19e minuut.
Simão bereikt de bal nog maar net als eerste. Simão passt de bal in één keer door. Crantzberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj onderschept slim de pass. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Venczel rent richting de bal. Venczel geeft een hoge lob. Daar is Leisten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordback bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordback draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ruszkiewicz onderschept slim de pass. Ruszkiewicz geeft een hoge lob. Crantzberg rent richting de bal. Czabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:4

35e minuut.
Czabaj geeft de bal voor. Wänberg heeft problemen om de bal te vangen. Nordback bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordback schiet op doel. Kleine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Nordback rent richting de bal. Leisten verovert de bal door een tackle van achteren. Leisten probeert naar een medespeler te passen. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:5

40e minuut.
Simão geeft een hoge lob. Wänberg kopt de bal weg. Tomur speelt de bal door. Czabaj rent richting de bal. Czabaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:6

42e minuut.
Jeppsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roldan is nu in balbezit. Mattsson rent richting de bal. Roldan onderschept slim de pass. Roldan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nordback rent richting de bal. Nordback passt de bal met de wreef. Czabaj rent richting de bal. Czabaj haalt uit met een fantastische trap. Crantzberg probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jeppsson neemt de hoekschop. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Rimani FC 76%, Racti F.C. 24%.
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:7

55e minuut.
Jeppsson is nu in balbezit. Jeppsson geeft een hoge lob. Mattsson is nu in balbezit. Roldan verovert de bal door een tackle van achteren. Roldan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Simão passt de bal zonder na te denken. Roldan is nu in balbezit. Roldan speelt de bal door. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kleine trapt de bal weg. Simão bereikt de bal nog maar net als eerste. Simão passt de bal met de wreef. Czabaj rent richting de bal. Czabaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Roldan is nu in balbezit. Leisten rent richting de bal. Leisten passt de bal zonder na te denken. Roldan rent richting de bal. Roldan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:8

83e minuut.
Daar is Norberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordback rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norberg. Norberg krijgt een gele kaart. Nordback raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeppsson met een snel genomen vrije trap. Kleine bokst de bal weg.

84e minuut.
Norberg is nu in balbezit. Jeppsson onderschept slim de pass. Jeppsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czabaj de bal. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Rimani FC 66%, Racti F.C. 34%.
Al-Rimani FC - Racti F.C. 0:9