Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Tallina Viking Cockburn Raiders
Normal Tactiek wieners
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 49.7
poor Schieten outstanding
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


6e minuut.
Kroonberg met een harde bal richting middenveld. Märtson heeft problemen om de bal te vangen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dracena rent richting de bal. Dracena geeft een lange en hoge pass. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik geeft de bal voor. Vask probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:1

12e minuut.
Sõna rent richting de bal. Dracena rent richting de bal. Dracena geeft een hoge lob. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kannela passt de bal zonder na te denken. Daar is Reiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman passt de bal zonder na te denken. Kosznik rent richting de bal. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kuresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski onderschept slim de pass. Zolowski geeft de bal voor. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik schiet op doel. Vask verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Vask werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:2

30e minuut.
Järvsalu kopt de bal weg. Reiman rent richting de bal. Reiman geeft een hoge lob. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Märtson probeert naar een medespeler te passen. Antson speelt de bal door. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik draait met de bal, schiet en ... Vask probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ... Vask maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:3

33e minuut.
Reiman rent richting de bal. Reiman geeft een lange en hoge pass. Daar is Kroonberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kannela passt de bal in één keer door. Järvsalu rent richting de bal. Järvsalu geeft een hoge lob. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dracena onderschept slim de pass. Dracena geeft een hoge lob. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Tallina Viking 83%, Cockburn Raiders 17%.
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:4

47e minuut.
Märtson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena onderschept slim de pass. Dracena met een sublieme pass. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kosznik geeft een hoge lob. Daar is Märtson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:5

49e minuut.
Saat is nu in balbezit. Kosznik verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Haud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:6

51e minuut.
Vilberg rent richting de bal. Inworp. Kosznik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dracena rent richting de bal. Dracena geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Siwek passt de bal zonder na te denken. Edmond geeft een hoge lob. Kosznik controleert de bal met de borst. Kosznik draait met de bal, schiet en ... Vask probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dracena rent richting de bal. Dracena geeft een lange en hoge pass. Kosznik kopt de bal weg. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:7

59e minuut.
Saat probeert naar een medespeler te passen. Kuresson probeert naar een medespeler te passen. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kosznik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:8

62e minuut.
Kroonberg probeert de bal aan de voet te houden. Järvsalu rent richting de bal. Järvsalu passt de bal in één keer door. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kannela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman met een sublieme pass. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:9

71e minuut.
Antson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kannela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dracena rent richting de bal. Dracena geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pärn probeert naar een medespeler te passen. Reiman probeert de bal met de borst te controleren. Reiman passt de bal in één keer door. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dracena rent richting de bal. Sõna onderschept slim de pass. Järvsalu is nu in balbezit. Järvsalu geeft de bal voor. Reiman springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kroonberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroonberg geeft een hoge lob. Zolowski geeft een hoge lob. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:10

88e minuut.
Dracena is nu in balbezit. Sõna rent richting de bal. Sõna passt de bal zonder na te denken. Zolowski rent richting de bal. Dracena geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Tallina Viking 77%, Cockburn Raiders 23%.
JK Tallina Viking - Cockburn Raiders 0:10