Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal Fabián Césaro F.C.
la serruchadora Tactiek KalimbaDeLuna
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
46.5 gemiddelde waardering 55.9
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Marino rent richting de bal. Mydło onderschept slim de pass. Lemes maakt een afschuwelijke overtreding. Lemes krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vittori met de inworp. Zanchetta speelt de bal door. Gorzkowski rent richting de bal. Gorzkowski haalt uit met een fantastische trap. Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Fabián Césaro F.C. 0:1

9e minuut.
Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Gorzkowski rent richting de bal. Gorzkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Szczepek heeft problemen om de bal te vangen. Vittori onderschept slim de pass. Vittori passt de bal in één keer door. Marino rent richting de bal. Marino schiet op doel. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Krasnev geeft een hoge lob. Gorzkowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vittori geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Urferer rent richting de bal. Urferer probeert naar een medespeler te passen. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena geeft een lange en hoge pass. Chełmiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Arsenal - Fabián Césaro F.C. 1:1

28e minuut.
Klungelig pakt Majdański de bal. Krasnev is nu in balbezit. Krasnev geeft een lange en hoge pass. Gorzkowski is nu in balbezit. Gorzkowski draait met de bal, schiet en ... Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorzkowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva geeft een hoge lob. Gorzkowski rent richting de bal. Gorzkowski haalt uit met een fantastische trap. Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bertolini geeft de bal voor. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urferer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Urferer kan niet meer verder spelen. Soboń komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Zanchetta is nu in balbezit. Zanchetta passt de bal in één keer door. Vittori geeft een hoge lob. Daar is Lemes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanchetta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 66%, Fabián Césaro F.C. 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Arsenal - Fabián Césaro F.C. 1:1

46e minuut.
Orliński met de inworp. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec geeft een hoge lob. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. Uribarri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Krasnev geeft een hoge lob. Gorzkowski kopt de bal weg. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Fabián Césaro F.C. 1:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corsini komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mydło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Surowiec rent richting de bal. Surowiec passt de bal met de wreef. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Zanchetta met de inworp. Vittori is nu in balbezit. Soboń maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Soboń moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Soboń schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Corsini is nu in balbezit. Corsini geeft de bal voor. Daar is Lemes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corsini is nu in balbezit. Corsini schiet op doel. Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Fabián Césaro F.C. 1:3

84e minuut.
Bertolini onderschept slim de pass. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Nader rent richting de bal. Araújo Pena onderschept slim de pass. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Corsini onderschept slim de pass. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsini is nu in balbezit. Corsini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Fabián Césaro F.C. 1:4

87e minuut.
Bertolini verovert de bal door een tackle van achteren. Marino verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepek is nu in balbezit. Marino onderschept slim de pass. Marino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vittori met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lemes de bal onder controle te krijgen. Corsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 53%, Fabián Césaro F.C. 47%.
Atlético Arsenal - Fabián Césaro F.C. 1:4