Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elba zurita La Academia del Peru
aura pz Tactiek New Army
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 32.2
very good Schieten adequate
good Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Bankert rent richting de bal. Bankert passt de bal met de wreef. Otsason rent richting de bal. Otsason draait met de bal, schiet en ... Anđelkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - La Academia del Peru 1:0

5e minuut.
Torri probeert naar een medespeler te passen. Bankert is nu in balbezit. Bankert passt de bal zonder na te denken. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué verovert de bal door een tackle van achteren. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - La Academia del Peru 2:0

13e minuut.
Polewczak geeft een hoge lob. Vecsei geeft de bal voor. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. Anđelkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Polewczak geeft de bal voor. Bacceliere geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akgün de bal. Otsason is nu in balbezit. Otsason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Torri passt de bal in één keer door. Wars rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vecsei. Vecsei krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Otsason passt de bal met de wreef. Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei passt de bal in één keer door. Larqué rent richting de bal. Larqué draait met de bal, schiet en ... Anđelkov bokst de bal weg.

41e minuut.
Slovák rent richting de bal. Bacceliere onderschept slim de pass. Bacceliere geeft een hoge lob. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 29%, La Academia del Peru 71%.
Elba zurita - La Academia del Peru 2:0

65e minuut.
Gligić probeert naar een medespeler te passen. Falchetto met een sublieme pass. Daar is Hodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczak rent richting de bal. Polewczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Baskin rent richting de bal. Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri passt de bal in één keer door. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. Anđelkov bokst de bal weg.

87e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert speelt de bal door. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. Anđelkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - La Academia del Peru 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 33%, La Academia del Peru 67%.
Elba zurita - La Academia del Peru 3:0